Ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 70-69 τόνισε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι καλή ομάδα, ωστόσο πρέπει να φτάνει και στη νίκη.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του και την πρόκριση στο Top16 της Ευρωλίγκας. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με μέλλον στην Ευρώπη αν παίζει σαν Παναθηναϊκός. Θέλαμε σήμερα να σταματήσουμε κάποια βασικά στοιχεία του αντιπάλου και το καταφέραμε για μεγάλο διάστημα. Όταν σταμάτησε να είναι εύστοχος στα τρίποντα ο Παναθηναϊκός περάσαμε μπροστά και κρατήσαμε το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Στις τελευταίες 8-10 επιθέσεις δεν βρήκαμε καλάθι, ενώ χάσαμε και βολές. Γι’ αυτό ο Παναθηναϊκός νίκησε ένα παιχνίδι που χάθηκε στις λεπτομέρειες. Είμαστε καλή ομάδα, αλλά πρέπει να νικάμε όχι να το λέμε. Κάτι συμβαίνει, κάτι πρέπει να αλλάξει για να έχουμε καλύτερη συνέχεια», είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και μίλησε για τα τελευταία λεπτά, όπου η ομάδα του δεν πέτυχε καλάθι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ό,τι και να πεις, το ματς έχει περάσει. Ο παίκτης σκέφτεται πόσο δυνατός αισθάνεται και πόσο έτοιμος να πάρει αυτό που του δίνει. Ανεξάρτητα από τις οδηγίες. Στο τέλος οι αντίπαλοι έπαιξαν σκληρή άμυνα, μας έβγαλαν δύο βήματα έξω από την επιθετική γραμμή μας, δεν περάσαμε την μπάλα και δεν εκμεταλλευτήκαμε τον Σχορτσανίτη. Είναι πολλά τα θέματα. Στην τελευταία επίθεση του Παναθηναϊκού χάσαμε δύο αμυντικά ριμπάουντ. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί».

Σε ερώτηση εάν έχει κλείσει η ψαλίδα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ ο Μαρκόπουλος απάντησε: «Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός βλέπουν διαφορετικά το πρωτάθλημα από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πράγματι, όμως, υπάρχουν ομάδες που έχουν δυναμώσει περισσότερο από εμάς κι έχουν πλησιάσει περισσότερο σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Αν συνεχίσουν έτσι τα επόμενα χρόνια θα γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικές».

Ο Μιλένκο Τέπιτς, πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν του ΠΑΟΚ, είπε: «Νομίζω ότι είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να κερδίσουμε. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που χάσαμε με αυτόν τον τρόπο. Πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα. Θεωρώ πως θα τελειώσουμε καλά τη χρονιά. Αυτό το ματς είναι ένα καλό “σχολείο” για εμάς. Θέλω να πω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης