Μολονότι έχει εξελιχθεί σε… μεταγραφικό πόλο έλξης για αρκετές ομάδες, μετά από τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει τη φετινή σεζόν με την ΑΕΚ ο Γιάκομπ Γιόχανσον κρατά κλειστά τα αυτιά του στις… σειρήνες και παραμένει αφοσιωμένος στην Ένωση.

Αυτό διατράνωσε άλλωστε και ο ίδιος ο παίκτης σε ΜΜΕ της πατρίδας του. Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο «sitefotbollskanalen.se», επισήμανε: «Ο σύλλογος έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Οι προσδοκίες είναι τεράστιες. Και από τους οπαδούς και από τον σύλλογο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περιμένουν από εμάς να πάμε στην κορυφή. Παίζω συνέχεια στην ομάδα και νιώθω την εμπιστοσύνη από τους προπονητές. Όταν ήρθε ο Πογιέτ ένιωσα ότι ήμουν μέρος των σχεδίων του και αυτό μου έδωσε την αυτοπεποίθηση να εξελίσσομαι».

Όσο για το ενδεχόμενο οι εξαιρετικές εμφανίσεις του να του δώσουν το εισιτήριο για το Euro με τη φανέλα της εθνικής Σουηδίας, ο Γιόχανσον έδειξε προσγειωμένος, υπογραμμίζοντας: «Δεν έχω ακούσει κάτι. Δεν είναι κάτι που δε το σκέφτομαι. Όμως στόχος μου είναι η ομάδα. Εάν πρόκειται να ληφθεί η απόφαση και να μπω στην Εθνική θα είναι ένας μπόνους για μένα. Όμως για μένα αυτή τη στιγμή μετράει μόνο η ΑΕΚ».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης