Σε κλίμα γιορτινό, το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΚ έκοψε σήμερα την πρωτοχρονιάτικη πίτα, με επικεφαλής φυσικά τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο διοικητικός ηγέτης των «κτρινόμαυρων» στη σύντομη ομιλία του τόνισε:

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρόνια σε όλους, προσωπική επιτυχία και δύναμη σε εσάς και στις οικογένειες σας. Πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα και πραγματικά το πιστεύω ότι όλοι είστε πολύ καλοί ποδοσφαιριστές αλλά βέβαια το ποδόσφαιρο χρειάζεται τύχη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν την είχαμε, αλλά έχουμε κάνει και τα δικά μας λάθη. Δεν είμαι όμως εδώ για λόγια λυπητερά, είμαι σίγουρος ότι θα κατακτησουμε το κύπελλο όπως και πέρυσι και ότι θα πάμε στα πλέι οφ για να παίξουμε για Ευρώπη και έξοδο στο Τσαμπιονς Λιγκ»

Μετά από αυτό και αφού ονόμασε «Αγιά Σοφιά» ένα κομμάτι της πίτας, ο Μελισσανίδης άρχισε να… μοιράζει δώρα. Πιο τυχερός απ΄όλους ήταν ο Κώστας Γαλανόπουλος. Ο νεαρός μέσος σε μια χρονιά ονειρεμένη για την καριέρα του, πέτυχε σήμερα -σαν κερασάκι στην τούρτα- το πρώτο φλουρί που ισοδυναμεί με ταξίδι δύο ατόμων στη Βιένη! Χίλια ευρώ μετρητά κέρδισε ο Αντρέ Σιμόες και απο ένα tablet οι Γιόχανσον, Πέκχαρτ.

Για τα μέλη του επίτελείου του ποδοσφαιρικού τμήματος, το πρώτο φλουρί και μαζί ένα τριήμερο ταξίδι σε ελληνικό προορισμό της επιλογής του κέρδισε ο Γιώργος Καλτσίδης (βοηθός λειτουργίας του προπονητικού κέντρου) και ένα τάμπλετ ο φυσιοθεραπευτής, Γιάννης Σταθάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ




σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης