Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ με το εντυπωσιακό 6-0 της ΑΕΚ και την πρόκριση στους προημιτελικούς του κυπέλλου. Ωστόσο, θέλησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους τόσο για τη συνολική εικόνα της ομάδας του όσο και για το πρόσωπο της βραδιάς, τον Σέρχιο Αραούχο.

«Σε μια φιλόδοξη ομάδα υπάρχει έντονος ανταγωνισμός. Όλοι οι παίκτες προσπαθούν να αποδείξουν και είμαι χαρούμενος για την προσπάθειά τους. Με βάση αυτήν την προσπάθεια θα πάρουν και χρόνο συμμετοχής. Σε ό,τι αφορά τον Αραούχο, πιστεύω ότι προέρχεται από μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα. Έβαλε δύο γκολ, αλλά θέλω ακόμη περισσότερα και πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα» είπε ο Χιμένεθ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γενικά για το παιχνίδι τόνισε: «Κάναμε καλό ματς επιθετικά και αμυντικά. Αυτός είναι ο δρόμος που θα ακολουθήσουμε, αν δεν τα καταφέρουμε, θα έχουμε κάνει λάθος. Πιστεύω ότι το ματς πήγε καλά λόγω της δικής μας απόδοσης και όχι αυτής του Λεβαδειακού. Είναι μόνο ένα ματς όμως, έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε».

Για τους άμεσους στόχους της ομάδας ανέφερε: «Αυτό που πρέπει να υπάρχει στο ποδόσφαιρο είναι η ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Το γεγονός ότι δεν κάνουν ευκαιρίες οι αντίπαλοι είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνουν οι παίκτες μου. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι στη θέση που είμαστε τώρα. Θέλω μια ομάδα με φιλοδοξία, που να τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης