Σε ένα ματς με ένταση και πάθος ο Πανιώνιος επικράτησε 2-1 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας οι «κυανέρυθροι» έκαναν άλμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ ο Άρης θέλει νίκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ώστε να πάρει την 2η θέση.

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε στο 40’ με τον Λάμπρου. Ο άσος της ομάδας της Νέας Σμύρνης μπήκε στην περιοχή, απέφυγε τον Μπούρμπο και με πλασέ νίκησε τον Καντιμοίρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άρης ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισε στο 74’. Ο Μουμίν έκανε το σουτ, ο Σαραμαντάς απέκρουσε πάνω στη γραμμή και ο Πασάς από κόντα σημείωσε το 1-1. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Λάμπρου σούταρε έξω από την περιοχή, ο Γεσίλ έκανε τακουνάκι και σκόραρε, καθώς άλλαξε την πορεία της μπάλας.

Άρης (Δημήτρης Σπανός):
Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Μουμίν, Πλατέλλας (84′ Νίκιτς), Παυλίδης (72′ Μπαργκάν), Κάσσος, Πασάς (89′ Μιλούνοβιτς).

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου):
Κότνικ, Παπαγεωργίου, Κάργας, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (79′ Χατζισαφί), Λάμπρου, Σαββίδης (64′ Γεσίλ), Ντουρμισάι (65′ Μασούντ).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης