Ο Πέτερ Μπος μίλησε για τα σχέδιά του εν όψει του αγώνα του Europa League κόντρα στον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι ο Άγιαξ θα κάνει αλλαγές στο αρχικό του σχήμα. Ο Ολλανδός τεχνικός ανέφερε αρχικά:

«Είναι αυτονόητο πως θέλουμε τη νίκη για τον επιπλέον λόγο πως θέλουμε την πρώτη θέση στον όμιλο. Παράλληλα, αν θες να βελτιωθείς θα πρέπει να εφαρμόζεις αυτά που δουλεύεις στην προπόνηση μέσα στους αγώνες. Θα κάνουμε αλλαγές. Δεν θα σας πω ποιες και πόσες, γιατί θα πρέπει τα παιδιά να το μάθουν πρώτα από μένα. Έχω ξαναπεί πως η ομάδα έχει περισσότερους από έντεκα παίκτες. Έχουμε κάποια παιδιά που έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής και τώρα θα δούμε κάποιους άλλους πώς θα ανταποκριθούν σε αυτό το επίπεδο. Περιμένω να έχουν υψηλό κίνητρο, όπως έγινε και στο ματς Κυπέλλου. Αφού είχαν κίνητρο εκεί, δεν θα είναι πρόβλημα να το βρουν και απέναντι στον Παναθηναϊκό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας, είπε: «Έχουμε κάποιες απουσίες. Ο Ζιγέκ είναι άρρωστος, ενώ και ο Ρίντεβαλντ έχει κάποιες ενοχλήσεις. στο γόνατο και βγήκε εκτός στην τελευταία προπόνηση, οπότε δεν θα τον έχουμε αύριο». Στη συνέχεια πρόσθεσε και το πειθαρχικό παράπτωμα του Μπαζούρ.

Όσο για την απραξία του Παναθηναϊκού, είπε: «Αυτό κάνει δύσκολο για μας να ξέρουμε τι θα περιμένουμε από τον αντίπαλο. Έπαιξαν ένα φιλικό, αλλά δεν είχαμε εικόνα από εκεί. Εμείς προετοιμαζόμαστε με βάση αυτά που ξέρουμε και ξέρουμε ποιον έχουμε απέναντί μας. Γνωρίζουμε πως συνήθως παίζουν με πέντε στην άμυνα, τρεις μέσους και δύο επιθετικούς, ενώ άλλες φορές παίζουν 4-3-3».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης