Ο Γουέιν Ρούνεϊ, ως αρχηγός τη εθνικής Αγγλίας, κουράστηκε να απαντάει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την απόλυση του Σαμ Αλαρντάις.

«Δεν είναι κάτι που πρέπει να μας ανησυχεί» δήλωσε ο Ρούνεϊ στους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε για την απόλυση του Αλαρντάις. «Ως ομάδα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να επικεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο και είμαι βέβαιος ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα να το κάνουμε αυτό. Η άλλη πλευρά δεν είναι δικό μας θέμα» πρόσθεσε ο αρχηγός της Αγγλίας. «Είμαι σίγουρος ότι ήταν δύσκολες εβδομάδες για τη FA, αλλά οι παίκτες έχουν επικεντρωθεί στην ποδοσφαιρική ομάδα και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια που ακολουθούν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν πιέστηκε σχετικά με τον πρώην προπονητή της Εθνικής Αγγλίας είπε: «Είναι κρίμα, νομίζω ότι ο καθένας μπορούσε να δει πόσο ενθουσιασμένος ήταν ο Σαμ με τη δουλειά και είμαι σίγουρος ότι λυπάται βαθύτατα, αλλά ήταν μια απόφαση που η ομοσπονδία έπρεπε να πάρει».

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ανέλαβε ως υπηρεσιακός ομοσπονδιακός τεχνικός για τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα του Σαββάτου εναντίον της Μάλτας και του εκτός έδρας παιχνιδιού εναντίον της Σλοβενίας την Τρίτη.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης