«Οι αρχαίοι Θεοί της Ελλάδος ήταν 12, οι σύγχρονοι είναι 11» αναγραφόταν στο πούλμαν της Εθνικής Ομάδος Ποδοσφαίρου που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2004 στην Πορτογαλία.

Σήμερα, 13 χρόνια μετά, οι 11 αυτοί σύγχρονοι θεοί ξαναενώνουν τις δυνάμεις τους και αγωνίζονται με την Ίντερ στο Παγκρήτιο Στάδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης ωστόσο από χθες ξεκίνησαν να καταφτάνουν στο Ηράκλειο οι μύθοι του ποδοσφαίρου.

Πρώτοι έφτασαν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» ο «μαέστρος» της ελληνικής επιτυχίας του 2004, Ότο Ρεχάγκελ μαζί με τον τότε αρχηγό της ομάδας, Θοδωρή Ζαγοράκη που είχε ανακηρυχθεί και MVP στο Euro 2004.

Όπως ήταν φυσικό, στο αεροδρόμιο συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου που φορώντας τις φανέλες της εθνικής ομάδος υποδέχθηκαν τους δύο άντρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΕΠΣ Ηρακλείου:

Μια τεράστια ποδοσφαιρική εκδήλωση θα φιλοξενήσει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου στο Παγκρήτιο Στάδιο την Τετάρτη 7 Ιουνίου.

Στο Παγκρήτιο θα τεθούν αντιμέτωπες η πρωταθλήτρια Ευρώπης 2004, Εθνική Ελλάδας, με την Ίντερ του 2010, η οποία είχε κατακτήσει εκείνη τη χρονιά το Champions League!

Πρόκειται για ένα φιλικό μεγάλων αστέρων, με δύο τεράστια προπονητικά ονόματα στους πάγκους, τον Ότο Ρεχάγκελ και τον Ζοζέ Μουρίνιο! Η Εθνικής Ελλάδας των Ζαγοράκη, Καραγκούνη, Νικοπολίδη, Δέλλα, Μπασινά κ.α. απέναντι στην Ίντερ των Ζανέτι, Μιλίτο, Σάμουελ, Ετό, Μπαλοτέλι, Σνάιντερ, Λούσιο, Μαϊκόν και άλλων διεθνούς παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστών!

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές προσεχώς από την ΕΠΣΗ, η οποία έχει αναλάβει τη διοργάνωση και τη φιλοξενία του μεγάλου φιλικού!

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης