Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία αποφάσισαν να συνεργαστούν η ΠΑΕ Ηρακλής και ο Δήμος Ωραιοκάστρου. προχωρώνοντας σε μία κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, όπως η εθελοντική αιμοδοσία η οποία αποφασίστηκε να γίνει στο Καυτανζόγλειο στάδιο την Πέμπτη 14/04 από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Για την εκδήλωση και αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία μίλησαν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν και ο Υπεύθυνος Marketing της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, Νίκος Γραμμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πέτρος Αταμιάν, είπε στην διάρκεια της συνέντευξης: «Με το σύνθημα “Δώσε αίμα σώσε μια ζωή” ξεκινάει η καμπάνια και ο αγώνας για έναν πολύ ιερό σκοπό που είναι η αιμοδοσία. Η αιμοδοσία θα είναι ένας αγώνας που κάνουμε, που θα’ χει μόνο κερδισμένους. Είναι πάρα πολύ ιερό και κοινωνικό αγαθό ένας άνθρωπος να έρχεται και να προσφέρει 5 λεπτά απ’ το χρόνο του και μ’ αυτό τον τρόπο να μπορεί να σώσει έναν άλλο συνάνθρωπό του. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΠΑΕ Ηρακλής, το έχω πει αρκετές φορές, όλα τα αθλητικά σωματεία, όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι και όλοι οι φορείς να κάνουν έναν αγώνα γι’ αυτόν τον σκοπό. Με τέτοιες κινήσεις βλέπεις και την Κοινωνική Πολιτική ενός συλλόγου. Γιατί η ιστορία μίας ομάδας δε γράφεται μόνο με τα αποτελέσματα μόνο εντός γηπέδου, αλλά και απ’ τις δράσεις εκτός γηπέδου. Πραγματικά αυτό γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένας Δήμος με μία ΠΑΕ, στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Ηρακλής, να αναλαμβάνουν μία τόσο σοβαρή πρωτοβουλία για τον συνάνθρωπό μας. Μακάρι να δούμε ανάλογες δράσεις και από άλλους που θα πάρουν το παράδειγμα από εμάς, και να συνεχιστούν οι κοινωνικοί σκοποί για το καλό όλων μας. Θέλω να απευθύνω ένα κάλεσμα σε όλους τους ανθρώπους, όχι μόνο στους φίλους του Ηρακλή, αλλά και σε όλους τους Θεσσαλονικείς να έρθουν, να αφιερώσουν μόλις 5 λεπτά απ’ το χρόνο τους και να βοηθήσουν μ’ αυτή την πράξη τους και το νεαρό αθλητή που το έχει πραγματική ανάγκη, αλλά και την Εθνική Τράπεζα Αίματος. Σας περιμένουμε όλους εκεί».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης