Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού στο Αγρίνιο σε παιχνίδι για την 26η αγωνιστική της Super League. Σκόρερ της ομάδας του Γιάννη Ματζουράκη ήταν ο Μουνιός που βρήκε δίχτυα στο 61’ και τις καθυστερήσεις του αγώνα.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναιτωλικός είχε καλή απόδοση στο παιχνίδι και θέλησε να δώσει γρήγορο ρυθμό, προσπαθώντας να βρει τα γκολ που θα του χαρίσουν τη νίκη. Ο Ουάρντα στο 17′ έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Καπέλ με πλασέ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βερέμκο.

Οι Βοιωτοί απείλησαν πρώτη φορά στο 30’ με σουτ του Ατζαγκούν, ενώ η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους καταγράφηκε στο 37’, όταν ο Πάουλο του Παναιτωλικού επιχείρησε ένα σουτ, χωρίς να βρει στόχο.

Το σκορ άνοιξε στο 62’. Ο Παπάζογλου πέρασε την ασίστ στον Μουνιός και ο Αργεντινός με πλασέ σημάδεψε σωστά και σκόραρε για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα. Ο Παναιτωλικός συνέχισε να είναι πιο απειλητικός σε σχέση με τον Λεβαδειακό, που δεν απείλησε ιδιαίτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κάπελ έφυγε στην αντεπίθεση και αφού ο Παπάζογλου δεν μπόρεσε να σκοράρει, ο Μουνιός πήρε το ριμπάουντ και με εξουδετερωμένο τον Βερέμκο διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Παναιτωλικός – Λεβαδειακός 2-0 (Novasports 2)

Γκολ: 61′, 90′ Μουνιός

Κίτρινες κάρτες: Μάρτιν, Ουάρντα – Μερεμπασβίλι, Τριποτσέρης, Μουλόπουλος

Κόκκινες κάρτες:

Παναιτωλικός (Γιάννης Ματζουράκης):
Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Παπάζογλου, Κέβιν, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Κάπελ, Αλεξίεβιτς (46′ Μουνιός), Ουάρντα (90′ Κουτρομάνος), Μαρκόφσκι (72′ Φερέιρα).

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος):
Βερέμκο, Τριποτσέρης, Γιάχιτς, Μεντί, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Μερεμπασβίλι (74′ Μίγνκας), Μαχαμάτ (82′ Ντομοβτσίσκι), Μάντζιος, Ατζαγκούν, Μπεν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης