Ο Μπέσνικ Χάσι αναφέρθηκε στις απουσίες της Άντερλεχτ, ενώ ο Σίλβιο Προτό τόνισε ότι οι Βέλγοι σέβονται αλλά δεν φοβούνται τον Ολυμπιακό, ενόψει του αγώνα των δύο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης», που θα κρίνει ποια από τις δύο θα προκριθεί στη φάση των «16» του Europa League.

«Υπάρχουν δύο παίκτες που δεν ήταν στο πρώτο ματς. Ο Ελαμπντελαουί και ο Σιόβας. Ο Φορτούνης και ο Ντουρμάζ έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και πρέπει να τους περιορίσουμε. Ξέρω ότι ο δεξιός μπακ προωθείται πολύ, κάτι που δεν έγινε στο πρώτο ματς όταν έπαιξε άλλος παίκτης», είπε ο τεχνικός της Άντερλεχτ και αναφέρθηκε στην ομάδα του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα αποφασίσω μετά την προπόνηση για την ενδεκάδα. Οι απουσίες που έχουμε δεν έχουν να κάνουν με αθλητικούς λόγους, αλλά με προσωπικά θέματα. Θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς. Έχουμε απουσίες, αλλά η ομάδα είναι έτοιμη για τον αγώνα».

Από την πλευρά του ο Βέλγος γκολκίπερ ρωτήθηκε για τον αγώνα που διεξήχθη πριν δύο χρόνια, όπου ο Ολυμπιακός είχε φτάσει στη νίκη με σκορ 3-1: «Ήταν πολύπλοκο ματς, είχαν δοθεί τρία πέναλτι και είχα δεχτεί κόκκινη. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη δύναμη από τον κόσμο του. Το ματς θα είναι δύσκολο, αλλά είμαστε συνηθισμένοι στα δύσκολα και μας αρέσουν. Εμείς σεβόμαστε τον Ολυμπιακό. Παίρνει πάντα το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Θυμόμαστε το θερμό κοινό του. Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό. Θα τα δώσουμε όλα και θα δούμε αν θα προκριθούμε ή όχι. Προτεραιότητά μας είναι να κρατήσουμε το μηδέν και αυτό θα είναι το σημαντικότερο για την πρόκριση».

Συνεχίζοντας, τόνισε: «Ερχόμαστε από μία ήττα. Τώρα είναι άλλη διοργάνωση, άλλο επίπεδο, πιστεύω ότι έχουμε ευκαιρία για την πρόκριση. Με το 100% της απόδοσης μας θα έχουμε πιθανότητες. Έχουμε την εμπειρία να ανταποκριθούμε σε κάθε αγώνα κάθε διοργάνωσης. Θα είμαστε έτοιμοι και για τα πλέι οφ. Δεν μου αρέσει να μιλώ για το τι έκανε πέρσι η Μπριζ και οι άλλες ομάδες. Εμείς θέλουμε το πρωτάθλημα στο Βέλγιο και τη διάκριση στην Ευρώπη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης