Ο Πλατανιάς πήρε τη νίκη με 2-0 επί του Πανθρακικού, στο παιχνίδι για την 22η αγωνιστική της Super League. Το σκορ άνοιξε ο Σελίν στο 18’, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 49’ ο Ανγκούλο.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Πανθρακικού μπήκε στο παιχνίδι με στόχο να πετύχει το γκολ, όμως στάθηκε άτυχος και αφού έμεινε πίσω στο σκορ δεν μπόρεσε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να… βυθιστεί ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Πανθρακικός είχε δοκάρι με τον Ηλιάδη στο 15′, ενώ από την πλευρά του ο Πλατανιάς προηγήθηκε μετά από τρία λεπτά. Μετά από φάση διαρκείας ο Σελίν στο 18ο λεπτό με ένα φανταστικό σουτ άνοιξε το σκορ.

Από εκεί και πέρα, ο Πλατανιάς έκανε διαχείριση του αγώνα και αφού έφτασε και στην επίτευξη του δεύτερου γκολ, ολοκλήρωσε μία εύκολη επικράτηση. Οι Κρητικοί είχαν και δοκάρι με τον Μουνάφο λίγο πριν από δεύτερο γκολ, ενώ το 2-0 πέτυχε ο Ανγκούλο στις αρχές του δευτέρου μέρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πανθρακικός – Πλατανιάς 0-2 (Novasports 3)

Γκολ: 18′ Σελίν, 49′ Ανγκούλο

Κίτρινες κάρτες: Χρήστου – Γκνιάτιτς

Κόκκινες κάρτες:

Πανθρακικός (Γιάννης Χατζηνικολάου):
Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Χρήστου (79′ Γαβριηλίδης), Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Μεχία, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Χασομέρης (59′ Βάλτερ). Ντιγκινί, Ίγκορ.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος):
Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Γκνιάτιτς, Μπανανά, Μενδρινός (90′ Ντίνας), Μουνάδο, Ανγκούλο, Γουνδουλάκης (67′ Στανισάβλιβιτς), Αποστολόπουλος (80′ Τσουράκης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης