Ο Πανιώνιος επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού σε παιχνίδι για την 17η αγωνιστική της Super League. Οι «κυανέρυθροι» άνοιξαν το σκορ στο 25’ με τον Ρισβάνη και στο 54’ ο Καθάριος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναιτωλικός απείλησε πρώτος στο ματς. Στο 4΄ ο Μάκος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 18΄ ο Πανιώνιος απάντησε με σουτ του Μασούντ, που βρήκε το κεφάλι του Μύγα και κατέληξε κόρνερ.

Στο 25’ ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ. Από σέντρα του Μπεν ο Ρισβάνης με σουτ πέτυχε το 1-0, ενώ ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είχε συνεισφορά και στο δεύτερο γκολ. Σε σουτ του Καθάριου, άφησε έξυπνα την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και αυτή κατέληξε στην εστία του Κυριακίδη.

Στο 66΄ και στο 71΄ ο Πανιώνιος θα μπορούσε να σημειώσει ένα ακόμη τέρμα με τον Σιώπη, χωρίς να τα καταφέρουν. Ο Παναιτωλικός ουσιαστικά δεν απείλησε, με εξαίρεση μια καλή προσπάθεια του Μαρκόφσκι μέσα από την περιοχή που απέκρουσε ο Γιαννιώτης.

Πανιώνιος – Παναιτωλικός 2-0 (Novasports 1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 25′ Ρισβάνης, 54′ Καθάριος

Κίτρινες κάρτες:
Μουνιός, Ρότσα

Κόκκινες κάρτες:


Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς):
Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Γκιοατά, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (78′ Ταπόκο), Μασούντ (90′ Γεσίλ), Καθάριος (63′ Σαββίδης), Μπεν.

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας):
Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας (61′ Κλέσιο), Τσοκάνης, Μάκος, Κουτρομάνος, Πάουλο (70′ Φάρλεϊ), Ρότσα, Μουνιός (61′ Λόπες), Μαρκόφσκι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης