Έτοιμος να ανταποκριθεί στις υψηλές βλέψεις που έχει ο ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν δήλωσε ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Τούμπα: «Είμαι πολύ συναισθηματικός. Δουλεύω πάντα με το συναίσθημα και έχω να πω πως η πρώτη εντύπωση είναι… ασπρόμαυρη. Ετσι έμαθα από μικρός και δούλεψα με το ασπρόμαυρο στοιχείο και στην Παρτίζαν. Θέλω να εργαστώ στην Ευρώπη σε έναν μεγάλο σύλλογο για να δημιουργήσουμε κάτι καλό. Θέλω να αποδείξω πράγματα και όλοι μαζί να πετύχουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκονται στον ΠΑΟΚ».

Για την πίεση και το κύριο εφόδιό του για να πετύχει στον ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ έχει όλα όσα χρειάζεται για να πετύχει τους στόχους του. Είμαι ένας φιλόδοξος προπονητής. Εχουμε την ποιότητα και την δύναμη να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Εγώ θέλω να δώσω το κάτι παραπάνω για να βελτιώσω την εικόνα της ομάδας μου».

Για τον κόσμο που αναζητεί πληροφορίες γι’ αυτόν: «Ο καθένας πλέον μπορεί να βρει τα πάντα στο ίντερνετ για τον καθένα. Πιστεύω πως όσο ψάχνουν δεν θα βρουν κάτι για μένα που να μην περιλαμβάνει τον αθλητισμό. Είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και με αυτό έχω ασχοληθεί σε όλη μου τη ζωή. Ελπίζω να ανακαλύψουν την ποδοσφαιρική μου πλευρά».

Για το πως περιγράφει τον εαυτό του και το στυλ παιχνιδιού που προτιμά: «Θέλω να βλέπω τους παίκτες μου παθιασμένους. Ειδικά μπροστά σε ένα εκπληκτικό λαό, όπως αυτός του ΠΑΟΚ και σε ένα γεμάτο γήπεδο. Θέλω επίσης η ομάδα να παίζει επιθετικά σε άμυνα και επίθεση σε κάθε αναμέτρηση. Αυτό είναι το στυλ μου, μια επιθετική ομάδα».

Για την εμπειρία του στην Κίνα:
«Το κινέζικο ποδόσφαιρο είναι σε μόνιμη άνοδο. Έχω θετικές εντυπώσεις. Εκεί συναντάς μεγάλους παίκτες και καλούς προπονητές. Είχα την ευκαιρία να προπονήσω σπουδαίους παίκτες με θητεία στην Μπαρτσελόνα ή σε συλλόγους της Premier League. Σίγουρα έχασα την Ευρώπη. Το ποδόσφαιρο είναι η Ευρώπη. Η διαφορά επιπέδου είναι μεγάλη, αλλά κέρδισα εμπειρίες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την Τούμπα και την πίεση του κόσμου: «Κανείς δεν μπορεί να με πιέσει, περισσότερο από όσο πιέζω ο ίδιος τον εαυτό μου. Δούλευα στην Παρτιζάν μια ομάδα που έπρεπε να κυριαρχεί. Οι καταστάσεις είναι ίδιες. Μου αρέσει η πίεση, ζω με αυτή. Εργάζομαι με πάθος. Χωρίς την πίεση δεν είσαι σημαντικός πουθενά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης