Αποκαλυπτικός ήταν ο Λούμπος Μίχελ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή μαζί με τον Βλάνταν Ίβιτς.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αρχικά εξομολογήθηκε ότι παρελθόν για την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αποτελέσουν ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και ο Μιγκέλ Βίτορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα, πρέπει να δούμε τι λείπει για να πάμε ένα επίπεδο παραπάνω. Ο Μπερμπάτοφ είχε ένα συμβόλαιο για ένα χρόνο, έκανε ότι μπορούσε και η απόφαση της διοίκησης είναι να μη συζητήσει μαζί του για ανανέωση», δήλωσε ο Σλοβάκος για τον έμπειρο Βούλγαρο επιθετικό.

Όσον αφορά στον Πορτογάλο αμυντικό τόνισε: «Τον ευχαριστούμε για τα τρία χρόνια της συνεργασίας του αλλά δεν θα συνεργαστούμε άλλο. Θα αναζητήσουμε κάτι άλλο για το κέντρο της άμυνας».

Αντίθετα ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ αποκάλυψε ότι ο Αλέξανδρος Τζιόλης θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας, αφού έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα έτος με τους Θεσσαλονικείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν δε η κουβέντα πήγε στον Ίβιτς ο πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» έκανε γνωστό πως ο Σέρβος προπονητής που οδήγησε την ομάδα στην πρωτιά στα playoffs επιβραβεύτηκε με τριετές συμβόλαιο.

«Χθες συμφωνήσαμε για τριετές συμβόλαιο με τον Βλάνταν Ίβιτς, γεγονός πολύ σημαντικό για το χτίσιμο της νέας ομάδας», τόνισε ο Σλοβάκος πρώην ρέφερι, ενώ προανήγγειλε και εξελίξεις για μια μεταγραφή, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες.

«Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με έναν παίκτη αυτή την στιγμή. Μόλις ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα το μάθετε άμεσα», τόνισε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης