Η Sony Computer Entertainment Ευρώπης ανακοίνωσε τη συλλεκτική έκδοση της δημοφιλούς κονσόλας «PlayStation 4 Metal Gear Solid V: The Phantom Pain» που θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα την 1η Σεπτεμβρίου 2015, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του ομώνυμου τίτλου της εταιρείας Konami.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συλλεκτική έκδοση το PS4 θα προσφέρεται σε ένα ιδιαίτερο πορφυρό χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες σχεδίασης, εμπνευσμένο από την όψη του «βιονικού χεριού» του πρωταγωνιστή Snake στο παιχνίδι. Το ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK 4 που περιέχεται είναι σε μεταλλικό γκρι χρώμα, προσομοιάζοντας το όπλο του Snake. Το PS4 και το ασύρματο χειριστήριο, φέρουν το έμβλημα της «Diamond Dogs», της ιδιωτικής στρατιωτικής οργάνωσης, της οποίας ηγείται ο Snake.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκδοση θα συμπεριλαμβάνει το PlayStation 4 με σκληρό δίσκο χωρητικότητας 500GB, ασύρματο χειριστήριο (DUALSHOCK 4) και τα δύο με ειδικό σχεδιασμό Metal Gear Solid V, καθώς και τον τίτλο Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Day 1 Edition. Η συλλεκτική έκδοση θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα και σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.

Επιπλέον, διαθέσιμο θα είναι και το PlayStation 4 500GB Jet Black PS4 με το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης