Η συναρπαστική τεχνολογία των Camera UAVs που συνεχώς εξελίσσεται, έχει φέρει σε άνθιση μια νέα κατηγορία διαγωνιστικών film festival, τα Drone Film Festivals. Τα πρώτα ξεκίνησαν πριν από 3 περίπου χρόνια και το πλήθος, αλλά και η ποιότητα των διοργανώσεων, ολοένα αυξάνονται.

Η δημιουργική ομάδα του Νέστορα Κεχαγιά και της Αθανασίας Λυκούδη, με την υπογραφή INVA+SLA, είναι από τις λίγες έως τώρα Ελληνικές παρουσίες στα διεθνή φεστιβάλ. Το ζευγάρι των Θεσσαλονικών δημιουργών, εργάζεται στην Αθήνα στο χώρο της διαφήμισης, ενώ το πάθος τους για την εναέρια κινηματογράφηση το εξασκούν στον λιγοστό ελεύθερο χρόνο τους. Με το ιδιαίτερο στυλ τους, καταφέρνουν να δουν τα film τους στα official selection αρκετών φεστιβάλ, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι μετράνε μέχρι σήμερα 3 σημαντικά διεθνή βραβεία και 1 εντός Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχοντας κερδίσει το 2016 στα Public Moments Awards το 1ο Βραβείο Επιτροπής με το “Marinière” στα Drone Videos, και στο Flying Robot IFF στο San Francisco με το “Digitized 2016 Opening Titles”, επέστρεψαν με 2 νέα βραβεία για το 2017.

Διαβάστε τη συνέχεια στο idrones.gr. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης