H Epic Games και η Microsoft, για να προετοιμάσουν τους φίλους του παιχνιδιού για την κυκλοφορία του «Gears of War: Judgment» στις 22 Μαρτίου, παρουσίασαν ένα νέο κινηματογραφικό trailer, το οποίο προβάλλει την έντονη δράση και το συναρπαστικό gameplay του πιο αναμενόμενου blockbuster αυτής της άνοιξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με μουσική υπόκρουση το hit single «Shooting the Moon» της βρετανικής μπάντας «Mona», το trailer προσφέρει μια πρώτη εικόνα από το συγκλονιστικό campaign του «Judgement», αναδεικνύοντας την τόλμη και το θάρρος του Damon Baird και της Kilo Squad, καθώς αντιμετωπίζουν μια άδικη δίκη και αγωνίζονται για να σώσουν τον πλανήτη Sera από την καταστροφή. Το trailer φτιάχτηκε εξ ολοκλήρου σε Unreal Engine 3, αναδεικνύοντας τα εκπληκτικά γραφικά του πιο εντυπωσιακού μέχρι σήμερα «Gears».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«To Judgement είναι φόρος τιμής στους σκληροπυρηνικούς φίλους του Gears, που ήταν μαζί μας από την αρχή, αλλά και μια καταπληκτική εμπειρία για όποιον αγαπά την έντονη δράση και την καθηλωτική κινηματογραφική αφήγηση» ανέφερε ο Alan Van Slyke, Senior Producer του Gears of War: Judgment στην Epic Games. «Χάρη στην υποστήριξη των συνεργατών μας στην People Can Fly, οδηγήσαμε το Gears σε εντελώς νέες κατευθύνσεις, διατηρώντας μερικά από τα βασικά στοιχεία που μας εξασφάλισαν επιτυχία. Ανυπομονούμε να τα μοιραστούμε με τον κόσμο στις 22 Μαρτίου» πρόσθεσε.

Έχοντας αναπτυχθεί αποκλειστικά για το Xbox 360 από την Epic Games και την ομάδα ανάπτυξης People Can Fly, το Gears of War: Judgment προσφέρει ένα καθηλωτικό campaign με νέους χαρακτήρες, νέα όπλα, νέους εχθρούς, νέες multiplayer εμπειρίες, καθώς και ένα χαμένο κεφάλαιο στην ιστορία του Gears of War που ονομάζεται «Aftermath». Η σειρά Gears of War είναι μια από τις πιο δημοφιλείς στην ιστορία του Xbox, έχοντας πουλήσει πάνω από 19 εκατομμύρια παιχνίδια σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει αποτελέσει την έμπνευση για πολλά μυθιστορήματα με εμπορική επιτυχία, παιχνίδια, συλλεκτικές φιγούρες, κόμικς και πολλά άλλα.

Περισσότερες πληροφορίες:

(επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα άνω των 18 ετών)

http://gearsofwar.xbox.com/el-GR/AgeGate?source=%252f

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης