Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC παρουσιάζει τρία νέα μοντέλα 24 ιντσών (61 εκ.) με λόγο διάταξης 16:10. Τα μοντέλα της σειράς «60» της AOC Professional Line προσφέρουν ανάλυση WUXGA 1920×1200 γραμμών, προσθέτοντας επιπλέον χώρο σε ύψος στην επιφάνεια εργασίας σε σχέση με το Full HD format 16:9 που προσφέρει ανάλυση 1920×1080 γραμμών. Με κομψό μαύρο ανάγλυφο φινίρισμα και παραλλαγές εξοπλισμού, οι οθόνες υψηλών επιδόσεων προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία θέασης τόσο στο χώρο εργασίας όσο και στο σπίτι. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τα πολλά εξειδικευμένα χαρακτηριστικά, όπως τα ενσωματωμένα USB hubs, τη μεγάλη εργονομία και το έξυπνο λογισμικό.

Για επαγγελματίες και φιλόδοξους οικιακούς χρήστες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τρία νέα μοντέλα της Pro Line στοχεύουν σε χρήστες που εργάζονται από το σπίτι ή σε εταιρίες, που απαιτούν επιπλέον επιφάνεια εργασίας για την επεξεργασία πολύπλοκων πινάκων, μεγάλων κειμένων ή εικόνων. Επιπλέον, λόγω της ευρείας γωνίας θέασης και του γρήγορου χρόνου απόκρισης, οι οθόνες είναι κατάλληλες για την προβολή ταινιών ή gaming.
Τα μοντέλα e2460Pxda και e2460Sxda χρησιμοποιούν LED-backlit TN panel που προσφέρει άριστη ποιότητα εικόνας HD 1920×1200 γραμμών, φωτεινότητα 250 κεριών / τετραγωνικό μέτρο και στατική αντίθεση 1000:1. Τόσο το αναλογικό όσο και το ψηφιακό σήμα video μπορεί να ληφθεί μέσω D-Sub και DVI-D. Επιπλέον, το e2460Pxda προσφέρει πλήρως εργονομική ευελιξία που επιτρέπει την προσαρμογή του ύψους έως 130 χιλιοστά, καθώς και την κλίση όπως και την περιστροφή της οθόνης. Πρόκειται για εργονομικά χαρακτηριστικά ιδιαίτερα πρακτικά σε επαγγελματικούς χώρους με κοινόχρηστα γραφεία. Χάρη στη λειτουργία της περιστροφής, η οθόνη μπορεί ακόμη και να στρέφεται σε όρθια μορφή – ιδανικό για εργασία σε μακροσκελή κείμενα και πίνακες ή για επεξεργασία πορτρέτων.

Το μοντέλο i2460Pxqu βασίζεται σε ένα eIPS (In-Plane Switching) panel, που επιτρέπει την εξαιρετική σταθερότητα χρώματος από ακόμα μεγαλύτερες γωνίες θέασης έως 178°/178°. Το μοντέλο φτάνει σε φωτεινότητα έως 300 κεριών / τετραγωνικών μέτρων και είναι εργονομικά ευέλικτο όπως το e2460Pxda. Εκτός από το D-Sub και DVI-D, το i2460Pxqu διαθέτει HDCP-συμβατή HDMI υποδοχή καθώς και ένα DisplayPort.

Αυτό που ξεχωρίζει: πολλά extra

Για τη διευκόλυνση του χρήστη, η AOC ταιριάζει την Pro Line IPS οθόνη με ένα USB hub ενσωματωμένο στην πρόσοψη. Έτσι, πληκτρολόγια, pen drives, κάμερες, smartphones και άλλες συσκευές USB συνδέονται χωρίς να προκαλείται ακαταστασία με καλώδια πάνω ή πίσω από το γραφείο. Όλα τα μοντέλα 16:10 της σειράς 60 είναι εξοπλισμένα με ηχεία 2W. Για τους πιο απαιτητικούς, ο ήχος μπορεί να μεταδοθεί και από εξωτερικές συσκευές ήχου.

Τα μοντέλα διαθέτουν επίσης έξυπνο software. Προγράμματα όπως το e-Saver ή το Eco Mode συμβάλλουν στην περαιτέρω εξοικονόμηση ενέργειας. Με το i-Menu, οι ρυθμίσεις της οθόνης προσαρμόζονται εύκολα από το ποντίκι. Επιπλέον, με τη λειτουργία Screen+, η μεγάλη οθόνη 24 ιντσών (61 εκ.) μπορεί να μοιραστεί σε διαφορετικά panes με πρόσβαση μέσω συντομεύσεων, κάτι που διευκολύνει όσους εργάζονται ταυτόχρονα με πολλά προγράμματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βιώσιμες και ενεργειακά αποδοτικές οθόνες

Οι οθόνες έχουν παραχθεί εξ ολοκλήρου χωρίς υδράργυρο. Χάρη στον οπίσθιο φωτισμό LED υψηλής ενεργειακής απόδοσης, η κατανάλωση ενέργειας βρίσκεται στα 22 W. Συνεπώς απαιτητικά πιστοποιητικά αειφορίας, όπως το Energy Star 6.0, το TCO 6.0 και το EPEAT Silver πληρούνται εύκολα. Στα τρία νέα μοντέλα της σειράς 60, η AOC προσφέρει 3 χρόνια εγγύηση, όπως σε όλες τις οθόνες της.

Τεχνικά χαρακτηριστικά – τιμές

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης