Η εταιρεία Dell διαθέτει μια πλήρη σειρά οθονών, με διαστάσεις από 17 έως 30 ίντσες για κάθε χρήση, προσφέροντας στους χρήστες δυνατότητες επιλογής της οθόνης που ταιριάζει στις απαιτήσεις εργασίας και ψυχαγωγίας, συμβάλλοντας με μια συνολικά ανώτερη εμπειρία τεχνολογίας στην αύξηση της παραγωγικότητας και της άνετης εργασίας.

Το σύνολο των οθονών καλύπτεται από εγγύηση τριών ετών «Dell Next Business Day» με απόκριση την επόμενη εργάσιμη ημέρα στον χώρο του πελάτη, διασφαλίζοντας ότι τίποτα δεν θα εμποδίσει την παραγωγικότητα ή την ψυχαγωγία των κατόχων της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Οθόνες Dell UltraSharp για επαναστατικά υψηλή απόδοση

Η σειρά οθονών «UltraSharp» αποτελεί κορυφαία επιλογή για κάθε περιβάλλον εργασίας, προσφέροντας υψηλή απόδοση, με τεχνολογίες όπως η «PremierColor» για ζωντανή ακρίβεια γραφικών, ενώ είναι εξοπλισμένες με πάνελ τύπου IPS, ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή γωνία θέασης. Επιλεγμένα μοντέλα της σειράς, όπως οι οθόνες Dell U2312HM και Dell U2212HM, περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά για ακόμη μεγαλύτερη άνεση, όπως τη δυνατότητα αλλαγής από οριζόντιο σε κάθετο προσανατολισμό (εφαρμογή ιδιαίτερα εύχρηστη για περιήγηση σε ιστοσελίδες και ανάγνωση κειμένων μεγάλης έκτασης), dynamic contrast 2 εκατομμύρια προς 1 και ιδιαίτερα υψηλή ανάλυση για απεικόνιση HD βίντεο.

Οι οθόνες αυτής της σειράς είναι ιδανικές για επαγγελματίες με υψηλές απαιτήσεις απόδοσης, όπως μηχανικοί, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, φωτογράφοι, ερευνητές και οικονομικοί αναλυτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Οθόνες Dell Ultra-Slim αλλά και τεχνολογία αφής για ακόμα μεγαλύτερη άνεση

Η νέα σειρά οθονών Ultra-Thin Dell S2230MX και S2330MX με τον σύγχρονο σχεδιασμό τους χαρακτηρίζονται από προφίλ εξαιρετικά μικρών διαστάσεων, εξοικονομώντας χώρο, ενώ ταιριάζουν απροβλημάτιστα σε οποιονδήποτε επαγγελματικό χώρο ή οικιακό γραφείο. Διαθέτουν δυνατότητα αλλαγής της κλίσης της οθόνης, ενώ η υψηλή φωτεινότητα, ο ταχύτατος χρόνος απόκρισης (μόλις 2 milliseconds) και η Full HD 1920×1080 γραμμών ανάλυσή τους παρέχουν μια ανώτερη εμπειρία εικόνας για φωτογραφίες, βίντεο και παιχνίδια.

Η οθόνη ST2220T αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση της Dell με διαγώνιο 21,5 ιντσών, ενσωματώνοντας τεχνολογία αφής, αποτελεί μια οθόνη που πραγματικά αλληλεπιδρά με τους χρήστες της. Διαθέτει IPS τεχνολογία πάνελ, πολλαπλές επιλογές διασύνδεσης (συμπεριλαμβανομένης HDMI και 4 USB), ενώ μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορες γωνίες κλίσης (έως και απόλυτα οριζοντίως), επιτρέποντας έτσι τη μέγιστη αξιοποίηση των χαρακτηριστικών της τεχνολογίας αφής. Τέλος, προσφέρει Full HD ανάλυση 1920×1080 γραμμών με εξαιρετικά μεγάλη γωνία θέασης έως 178 μοιρών.


Οθόνες Dell για επαγγελματική χρήση

Οι σειρές οθονών «Dell Professional» και «Dell E series» ολοκληρώνουν μαζί με τις οθόνες UltraSharp την γκάμα επιλογών για οθόνες επαγγελματικών απαιτήσεων. Η σειρά Professional περιλαμβάνει μοντέλα με διαγώνιο από 17 έως 24 ίντσες και χαρακτηρίζεται από τον ιδανικό συνδυασμό επιδόσεων, τεχνικών χαρακτηριστικών, εργονομίας και κόστους. Η σειρά Ε περιλαμβάνει μοντέλα που διατηρούν χαμηλό το συνολικό κόστος χρήσης, καλύπτοντας απαιτήσεις τυπικών εφαρμογών γραφείου αλλά και επαγγελματικών αναγκών.


Οθόνες Dell για οικιακούς καταναλωτές και απαιτητικούς φίλους του gaming

Οι ενθουσιώδεις φίλοι του gaming έχουν στη διάθεσή τους την οθόνη Full HD 23 ιντσών AW2310 Alienware, που τους παρέχει μια νέα εμπειρία τρισδιάστατης απεικόνισης (3D) και ψυχαγωγίας.

Εγγύηση & τεχνική υποστήριξη Dell

Η Dell προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία τεχνολογίας, περιλαμβάνοντας σε όλες τις οθόνες εγγύηση τεχνικής υποστήριξης 3 ετών «Dell Next Business Day», με απόκριση την επόμενη εργάσιμη ημέρα στον χώρο του πελάτη.

Διαθεσιμότητα

Τα μοντέλα των οθονών της Dell για οικιακούς καταναλωτές είναι διαθέσιμα από ένα εκτεταμένο δίκτυο αλυσίδων ηλεκτρονικών συσκευών και καταστημάτων λιανικής πώλησης, ενώ οι οθόνες για επαγγελματικές εφαρμογές είναι διαθέσιμες σε όλη την Ελλάδα από το δίκτυο συνεργατών της Dell.

Περισσότερες πληροφορίες:

http://www.dell.com/gr/p/monitors?~ck=anav

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης