Η Samsung φέρνει μια νέα σειρά οθονών στην ελληνική αγορά για ποικίλες χρήσεις, η οποία συνδυάζει σύγχρονες τεχνολογίες μαζί με κομψό και πρακτικό σχεδιασμό. Ο λόγος για τα μοντέλα UD590, SD590 και SD390.

Η UD590 (UHD – Ultra High Definition) προσφέρει εξαιρετική ευκρίνεια και εντυπωσιακά ρεαλιστικά χρώματα, δημιουργώντας εικόνες που μοιάζουν αληθινές, με υψηλή ακρίβεια χρωμάτων, χάρη στην υπερ-υψηλή ανάλυση των 3840×2160 γραμμών (ή αλλιώς «4Κ») που διαθέτει. Η SD590 έχει σύγχρονο μινιμαλιστικό σχεδιασμό, διαθέτοντας ένα πολύ λεπτό, εξαιρετικά διακριτικό πλαίσιο, ενώ το κομψό σχέδιο της SD390 διαθέτει τη νέα τεχνολογία Touch of Color (ToC).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οθόνη UD590 Ultra High Definition

Οι καταναλωτές μπορούν πλέον να απολαύσουν στον χώρο τους την τεχνολογία «4K UHD» της Samsung, μέσω της νέας οθόνης UD590 UHD 28 ιντσών και ανάλυσης 3840×2160 γραμμών (8,3 εκατομμύρια Pixel), η οποία είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερη από αυτή των διαδεδομένων οθονών 1080p Full HD (ανάλυση 1920×1080 γραμμών), προσφέροντας έτσι, ακόμη μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, η UD590 έχει με χρόνο απόκρισης 1ms, κάτι που με απλά λόγια μεταφράζεται σε προβολή ταινιών, videogame και Διαδικτυακού περιεχομένου, άψογα και ομαλά, χωρίς θολά σημεία, για μια μοναδική εμπειρία θέασης. Η UD590 προσφέρει υψηλής ποιότητας χρωματική παλέτα, καθώς μπορεί να απεικονίσει έως και ένα δισεκατομμύριο χρώματα, δηλαδή 64 φορές περισσότερα από τις κλασικές οθόνες. Διαθέτει επίσης, δυνατότητα αναβάθμισης – μετατροπής περιεχομένου χαμηλής ανάλυσης σε ποιότητα εικόνας επιπέδου UHD, για πιο έντονες και βελτιωμένες εικόνες.

Επιπρόσθετα, η UD590 διαθέτει τη λειτουργία Picture in Picture (PIP) 2.0 ιδανική για δραστηριότητα πολλαπλών χρήσεων, που υποστηρίζει ανάλυση σε Full HD και τη λειτουργία Picture by Picture (PBP), που επιτρέπει τη σύνδεση δύο διαφορετικών πηγών εικόνας σε μία οθόνη. Επίσης διαθέτει λειτουργία game mode, μετατρέποντας μια σκοτεινή και θολή εικόνα σε φωτεινή και καθαρή, μια θύρα οθόνης και δύο υποδοχές HDMI για τη σύνδεση υπολογιστών και οπτικοακουστικών συσκευών.

Ειδικότερα, η UD590 μπορεί να απεικονίσει 4K Ultra HD περιεχόμενο από παιχνιδοκονσόλες, όπως το PlayStation 4 και το Xbox One, μέσω της θύρας HDMI 1.4, ενώ διαθέτει και θύρα Display Port 1.2.

Οθόνη SD590

Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός των οθονών SD590 23.6 και 27 ιντσών, με ιδιαίτερα λεπτό πλαίσιο, επιτρέπει στους καταναλωτές να παρακολουθούν το περιεχόμενο της επιλογής τους, χωρίς τίποτα να τους αποσπάει την προσοχή. Η SD590 διαθέτει ένα σχεδόν αόρατο πλαίσιο, το οποίο αφήνει μεγαλύτερη επιφάνεια θέασης, ενώ συμπληρώνεται από μια κομψή μεταλλική βάση.

Η νέα SD590 προσφέρει καλύτερη ποιότητα εικόνας, καθώς η ευρεία γωνία θέασης της οθόνης δημιουργεί φυσικά χρώματα και αναλογία αντίθεσης από κάθε γωνία εντός 178 μοιρών, χάρη στο οπίσθιο πάνελ τύπου PLS. Με την τεχνολογία Magic Upscale, οι καταναλωτές μπορούν να έχουν καλύτερη ποιότητα εικόνας, ακόμα και σε περιεχόμενο χαμηλής ανάλυσης, καθώς ελαττώνει την παραμόρφωση εικόνων κατά τη μετατροπή τους σε ανάλυση Full HD. Η SD590 διαθέτει λειτουργία για παιχνίδια και υποδοχές για θύρα D-sub και για δύο εισόδους HDMI.

Οθόνη SD390

Διαθέτοντας την τεχνολογία της Samsung «Touch of Color» (ToC), η SD390 διακρίνεται για τον κομψό σχεδιασμό της, με ένα απαλό μπλε χρώμα να αγκαλιάζει το λεπτό πλαίσιο της οθόνης. Η SD390 προσφέρει ευρεία γωνία θέασης, τεχνολογίες Magic Upscale, ανάλυση Full HD, game mode (λειτουργία παιχνιδιού), θύρα D-sub και είσοδο HDMI.
Οι οθόνες SD590 και SD390 είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά από αρχές Μαΐου, ενώ η οθόνη UD590 UHD θα είναι διαθέσιμη το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου.



Προδιαγραφές – Κύρια Τεχνικά Χαρακτηριστικά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης