Χωρίς καμία αμφιβολία, τα σύγχρονα κινητά τηλέφωνα είναι μέρος της καθημερινότητάς μας, εξυπηρετώντας μας με πολλαπλά εργαλεία. Μια από τις αγαπημένες χρήσεις, είναι η προβολή βίντεο και η ακρόαση μουσικής, καθώς και η θέαση φωτογραφιών. Φανταστείτε πόσο πιο ωραία εμπειρία λαμβάνατε αν είχατε συνδεδεμένο το κινητό τηλέφωνο (ή την ταμπλέτα) σε μια οθόνη, με μια μεγαλοπρεπή και διαυγή οθόνη να προβάλλει εικόνες με κρυστάλλινη λεπτομέρεια. Αυτό ακριβώς, μεταξύ άλλων ελκυστικών χαρακτηριστικών, προσφέρει η νέα οθόνη «Miracast» της Philips: ασύρματη συνδεσιμότητα με συμβατές φορητές συσκευές Android μέσω του ομώνυμου πρωτοκόλλου «Miracast».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Miracast: ψυχαγωγία μεταφερόμενη από την μικρή – στην μεγάλη οθόνη

Στις μέρες μας είναι απόλυτα φυσικό οι χρήστες φορητών συσκευών να θέλουν να μοιραστούν με συνεργάτες, φίλους και οικογένεια, περιεχόμενο από τα κινητά τηλέφωνα / ταμπλέτες τους, αναπαράγοντας βίντεο και φωτογραφίες στον επαγγελματικό / οικιακό χώρο. Με την υποστήριξη του πρότυπου Miracast, η οθόνη Philips Miracast 23ιντσών μπορεί να «δεχθεί» περιεχόμενο από άλλη Miracast-πιστοποιημένη συσκευή με Λειτουργικό Σύστημα (περιβάλλον χρήσης) Android της Google.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτή την ασύρματη διασύνδεση μεταξύ οθόνης και φορητής συσκευής, οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν σε πραγματικό χρόνο μια εμπειρία πολυμέσων υψηλής ευκρίνειας, με ιδιαίτερη ευκολία καθώς η τεχνολογία Miracast ενεργοποιείται απλά, με το πάτημα ενός κουμπιού που βρίσκεται στη βάση της οθόνης. Ουσιαστικά, μοιάζει με την ενσύρματη σύνδεση HDMI, αλλά χωρίς την καλωδίωση, αποφεύγοντας ακαταστασία των καλωδίων και εξαλείφοντας την ανάγκη για υποδοχές. Με την ενεργοποίηση του Miracast στην οθόνη και τον εντοπισμό της συμβατής συσκευής, τα πάντα – από την επιφάνεια εργασίας μέχρι τις εφαρμογές και τα βίντεο – αναπαράγονται στην μεγαλύτερη οθόνη σε εκθαμβωτική ποιότητα HD.

Επίσης, οι χρήστες συσκευών που δεν διαθέτουν το πρωτόκολλο ασύρματης συνδεσιμότητας Miracast, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας: η οθόνη Philips υποστηρίζει το πρότυπο «MHL» που επιτρέπει τη σύνδεση φορητών συσκευών μέσω ενός προαιρετικού καλωδίου MHL, για την προβολή HD video με πλήρως ψηφιακό ήχο.

Απόδοση εικόνας με λεπτομέρεια και πλούσια χρώματα

Η οθόνη Philips Miracast διαθέτει λεπτό σχεδιασμό και προσφέρει στον θεατή απολαυστική εμπειρία, χάρη στην τεχνολογία IPS LED που φέρει το οπίθσιο πάνελ της οθόνης και το οποίο αποδίδει άριστη εικόνα, ακρίβεια χρωμάτων και ιδιαίτερα μεγάλη γωνία θέασης, ώστε να είναι δυνατό να την απολαύσουν μαζί φίλοι και οικογένεια. Επίσης, η τεχνολογία IPS προβάλλει καθαρές εικόνες με ζωντανά χρώματα, διασφαλίζοντας έτσι, τη μέγιστη ποιότητα για εμπειρία προβολής HD.

Παράλληλα, η οθόνη Philips Miracast είναι εξοπλισμένη με έξυπνα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν τη βέλτιστη απόδοση σε κάθε περίσταση, όπως για παράδειγμα το «SmartImage», που αναλύει το περιεχόμενο το οποίο προβάλλεται στην οθόνη, προσαρμόζοντας ανάλογα την αντίθεση και τα χρώματα, ενώ το «SmartKolor» βελτιώνει το εύρος των χρωμάτων και τέλος, το «SmartContrast» προσφέρει πλούσιες λεπτομέρειες για καθηλωτική εμπειρία προβολής.

Η νέα οθόνη Philips Miracast 239C4QHWAB είναι διαθέσιμη στα καταστήματα με προτεινόμενη τιμή λιανικής 299 ευρώ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης