Αναμφισβήτητα, το κινητό τηλέφωνο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Παράλληλα, τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα ή αλλιώς smartphones έχουν αποκτήσει τρομερά τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφέροντας υπηρεσίες και δυνατότητες που θα θεωρούνταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας πριν μια δεκαετία. Την εξέλιξη όπως είναι λογικό ακολούθησαν και οι οθόνες των κινητών τηλεφώνων, αποκτώντας ιδιαίτερα αυξημένη ποιότητα και λεπτομέρεια στην απεικόνιση, λεπτομέρειας αλλά ταυτόχρονα και σεβαστό μέγεθος. Εντούτοις, υπάρχουν αρκετοί και αρκετές ανάμεσά μας, που ο καθημερινός ψηφιακός συνοδός του, ένα smartphone δηλαδή, επιθυμούν να έχει κάπως πιο μικρές διαστάσεις συγκριτικά με τα «μεγάλα» μοντέλα. Ακριβώς για αυτή την μερίδα χρηστών, η εταιρεία Samsung Electronics ανακοινώνει το «GALAXY S4 mini». Το GALAXY S4 mini συνδυάζει τις υψηλές επιδόσεις και την κομψότητα του GALAXY S4 σε μία πιο compact συσκευή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με οθόνη Super AMOLED 4.3 ιντσών ανάλυσης 540×960 γραμμών (qHD), βάρος 107 γραμμάρια και διπύρηνο (δύο «εγκεφάλων») επεξεργαστή «Qualcomm Snapdragon 400» σε συχνότητα λειτουργίας 1.7GHz, το GALAXY S4 mini επιτρέπει στο χρήστη να εκτελεί γρήγορα και εύκολα την οποιαδήποτε εργασία. Το νέο smartphone υποστηρίζει πολλές λειτουργίες και υπηρεσίες διαθέσιμες για το υπάρχον «μεγάλο» μοντέλο GALAXY S4, σχεδιασμένες για να διευκολύνουν την καθημερινότητά μας.

Αιχμαλωτίστε τις στιγμές

Με το GALAXY S4 mini μπορείτε να αιχμαλωτίσετε τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας, χρησιμοποιώντας την κάμερα των 8 MegaPixel (MP), αλλά και την μπροστινή HD κάμερα των 1.9 MP (πχ. για χρήση σε βιντεο-συνδιαλέξεις). Όλες οι αναμνήσεις μένουν για πάντα μαζί σας, χάρη στις ειδικές εφαρμογές «Sound&Shot» και «Panorama Shot»: η πρώτη παρέχει τη δυνατότητα αποθήκευσης εικόνας με ήχο και η δεύτερη επιτρέπει την πανοραμική φωτογράφιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προεγκατεστημένη εφαρμογή «S Travel» αποτελεί έναν χρήσιμο σύντροφο και οδηγό για ταξίδια, προτείνοντας παράλληλα ιδέες για μελλοντικές αποδράσεις. Τέλος, με την εφαρμογή «Story Album», μπορείτε να οργανώσετε τις φωτογραφίες σας αυτόματα. Όλο το υλικό που θα φωτογραφίσετε με το GALAXY S4 mini, αρχειοθετείται και αποθηκεύεται ανάλογα με το «timeline» σας, τις πληροφορίες για τον τόπο λήψης της φωτογραφίας ή βάσει συγκεκριμένου γεγονότος, δημιουργώντας, έτσι, το αντίστοιχο φωτογραφικό album.

Συνδεθείτε και μοιραστείτε

Το Samsung GALAXY S4 mini σας επιτρέπει να μοιράζεστε και να αναπτύσσετε αληθινές επαφές.

Το νέο smartphone, μέσω της εφαρμογής «Group Play» προσφέρει τη δυνατότητα να ακούσετε την ίδια μουσική ή να παίξετε τα ίδια παιχνίδια μαζί με τους φίλους σας, ενώ μέσα της εφαρμογής «ChatON» μπορείτε να συζητήσετε με πολλά άτομα ταυτόχρονα και να προσθέσετε στα μηνύματά σας animations και αρχεία video/ήχου.

Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη

Τα ταξίδια στο εξωτερικό γίνονται πιο εύκολα με το «S Translator» προσφέροντας μετάφραση άμεσα σε κείμενο ή ομιλία μέσω email, SMS ή ChatON. Μέσω του «WatchON IR Remote», το GALAXY S4 mini μετατρέπεται σε remote control για τηλεοράσεις, αποκωδικοποιητές ή DVD player.

Το WatchON προσφέρει επίσης επιλογές σε live TV, cable TV και video on demand βάσει του προγράμματος EPG (Electronic Program Guide). Επίσης, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν περιεχόμενο και σε άλλες digital συσκευές Samsung, μέσω του Samsung Link (η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη σε ορισμένες χώρες).

Φροντίστε την υγεία και ευεξία σας

Το GALAXY S4 mini σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε στοιχεία που αφορούν στην υγεία και ευεξία σας. Το «S Health», διαθέσιμο μέσω Samsung Apps, καταγράφει την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων και την κατάσταση υγείας του χρήστη. Μέσω των S Health αξεσουάρ, το smartphone μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση του ύπνου, υπολογισμό του βάρους, καταγραφή της καρδιακής λειτουργίας ή ακόμα ως βηματομετρητής. Επιπλέον, το «Adapt Display» προσφέρει την απόλυτη εμπειρία θέασης προσαρμοσμένη για το κάθε application, ενώ το «Adapt Sound» προσφέρει τη σωστή ισορροπία και ένταση ήχου προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες.

Το Galaxy S4 mini θα διατεθεί σε δύο χρώματα, λευκό (White Frost) και μαύρο (Black Mist). Η υποστήριξη ασύρματης δικτύωσης 4G LTE, 3G HSPA+ ή 3G Dual SIM θα αποφασιστεί για την κάθε εγχώρια αγορά ξεχωριστά, ενώ η επίσημη παρουσίαση της συσκευής, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο Λονδίνο.

Προδιαγραφές – Τεχνικά Χαρακτηριστικά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης