Λευτέρης Ξυκομηνός

Η Sony Mobile φέρνει στην Ελλάδα το Xperia Z5, ένα κορυφαίο smartphone, με την ταχύτερη αυτόματη εστίαση στον κόσμο (μόλις 0,03 δευτερόλεπτα), 5x clear zoom, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος πάνω στο κουμπί power και με κομψό, αδιάβροχο σχεδιασμό. Επιπλέον, ενσωματώνει κάμερα 23 MegaPixel με δυνατότητα λήψης βίντεο 4K και δεύτερη εμπρόσθια κάμερα 5 MegaPixel, χαρακτηριστικά που το κάνουν ιδανικό για φωτογραφίες γεμάτες λεπτομέρεια, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
Το πανίσχυρο Χpreria Z5 ενσωματώνει τον οκταπύρηνο CPUs επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 810, ο οποίος έχει δυνατότητες 64 bit και εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες 4G LTE, επιτρέποντας σας να φτάσετε σε νέα επίπεδα επιδόσεων τα βίντεο, τις φωτογραφίες και τα παιχνίδια σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πανίσχυρη κάμερα

Το Xperia Z5 διαθέτει το νέο μεγάλο αισθητήρα εικόνας της Sony 1/2.3 Exmor RS για κινητά τηλέφωνα με 23 MegaPixels και φακό F2.0 G. H Sony για πρώτη φορά μετά το Xperia Z1, δημιουργεί από την αρχή μια νέα κάμερα για smartphone, σχεδιασμένη με τους νέους εναλλάξιμους φακούς τεχνολογίας «α» της Sony, οι οποίοι προσφέρουν καθαρή και ζωντανή εικόνα κάθε στιγμή.

Η κάμερα είναι σε θέση να κάνει την γρηγορότερη αυτόματη εστίαση από οποιοδήποτε άλλο smartphone, ένα ισχυρό μείγμα ταχύτητας και ακρίβειας για να μπορείτε να τραβήξετε σε κλάσματα δευτερολέπτων κάθε σας στιγμή με ευκολία. Διαθέτει μία πρωτοποριακή ταχύτητα μόλις 0.037 δευτερολέπτων, που είναι πιο γρήγορη από το κλείσιμο του ανθρώπινου ματιού (κατά μέσο όρο 0.1 – 0.4 δευτερόλεπτα), προσφέροντας τη δυνατότητα να απαθανατίσετε αυτές τις αυθόρμητες στιγμές σε πραγματικό χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συνδυασμός του μεγάλου αισθητήρα 23 MP Exmor RS για κινητά τηλέφωνα με το εξελιγμένο λογισμικό επεξεργασίας, επιτρέπει να φέρετε κοντά το αντικείμενο που θέλετε να φωτογραφίσετε, είτε πρόκειται για ένα τοπίο, ένα αρχιτεκτονικό σχέδιο ή οτιδήποτε σας ενδιαφέρει, ενώ με τη χρήση της λειτουργίας 5x clear image zoom, εξασφαλίζεται η ποιότητα της εικόνας. Επιπλέον, με τις βελτιώσεις στη φωτογράφιση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, μπορείτε να τραβήξετε πιο καθαρές φωτογραφίες τη νύχτα ή σε σκοτεινά σημεία με λιγότερο θόρυβο και θολούρα.

Με τη διαρκή αύξηση της λήψης περιεχομένου για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Xperia Z5 φέρνει σημαντικές προόδους στην εξέλιξη της Sony SteadyShot, με τη λειτουργία για βίντεο Intelligent Active Mode. Χάρη στις περαιτέρω βελτιώσεις έχετε τη δυνατότητα να τραβήξετε συνεχόμενη κίνηση ομαλά, όπως πάνω σε ποδήλατο ή μοτοσυκλέτα, χωρίς να φοβάστε τους κραδασμούς.

Ελκυστικό design

Σχεδιασμένο από τους κορυφαίους δημιουργούς στα δημιουργικά Κέντρα της Sony στη Σουηδία και Ιαπωνία, το Xperia Z5 παρουσιάζει μία εξαιρετική σχεδίαση από μεταλλικό σκελετό και γυαλί με αμμοβολή στο πίσω μέρος. Είναι εντυπωσιακό, άνετο στο κράτημα και αδιάβροχο προσφέροντας καθημερινή ευκολία κινήσεων. Με οθόνη 5.2 ιντσών, διαθέτει κομψή εμφάνιση και μοναδικά χρώματα που καλύπτουν κάθε προσωπικό στυλ και γούστο, λευκό, μαύρο γραφίτη, χρυσό και πράσινο.

Το Xperia Z5 φέρει υλικά κατασκευής ανώτερης ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων του γυάλινου φινιρίσματος στην πίσω πλευρά και του διακριτικά χαραγμένου λογότυπου «Xperia» στο πλάι της συσκευής, καθώς και ανοικτή θύρα USB για γρήγορη και αποτελεσματική σύνδεση και φόρτιση.

Στο πλάι, υπάρχει ένας νέος αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ώστε το Xperia Z5 να προστατεύεται και να ξεκλειδώνεται εύκολα με μία κίνηση. Επίσης, υποστηρίζει το πρότυπο FIDO, δηλαδή μπορείτε να κάνετε αυτόματα τον έλεγχο ταυτότητας μέσω δαχτυλικών αποτυπωμάτων για τις διαδικτυακές υπηρεσίες πληρωμών.

Ισχυρή απόδοση

Το Xperia Z5 διαθέτει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 810, ο οποίος έχει δυνατότητες 64 bit και εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες 4G LTE, επιτρέποντας να φτάσετε σε νέα επίπεδα τα βίντεο, τις φωτογραφίες και τα παιχνίδια. Είτε κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα με χρήση Wi-Fi ή με τα πιο τεχνολογικά εξελιγμένα δίκτυα 4G & 4G+, το Xperia Z5 προσφέρει την ταχύτητα που χρειάζεστε. Κατεβάστε email με επισυναπτόμενα αρχεία σε δευτερόλεπτα και απολαύστε video streaming χωρίς καθυστερήσεις ή ανεπιθύμητα buffering.

Τα ισχυρά χαρακτηριστικά του smartphone απαιτούν και έξυπνη διαχείριση ενέργειας. Το Xperia Z5 είναι εξοπλισμένο με την μπαταρία διάρκειας έως 2 ημερών της Sony, με τη λειτουργία battery stamina και με καινοτομίες στη τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας, τα οποία προσφέρουν ανώτερες αποδόσεις και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.

Διασκέδαση χωρίς όρια

Στο Xperia Z5 η πλούσια εξειδίκευση της Sony στις τεχνολογίες ήχου επιτρέπει να απολαμβάνετε τον ήχο με απίστευτη λεπτομέρεια και σαφήνεια. Η τεχνολογία High-Res Audio αναπαράγει υψηλές συχνότητες ήχου δίνοντας την ποιότητα ενός studio. Η τεχνολογία DSEE HX αναβαθμίζει την πιστότητα ήχου των MP3, AAC ή της υπηρεσίας Spotify, σε σχεδόν ποιότητα ήχου High-Res. Για υψηλής ποιότητας ασύρματη ακρόαση μουσικής, ο κωδικοποιητής της Sony LDAC, μεταδίδει δεδομένα τρεις φορές πιο αποτελεσματικά από την τεχνολογία Bluetooth.

Στον τομέα της διασκέδασης, μπορείτε να παίζετε τα αγαπημένα σας PlayStation 4 παιχνίδια, όπου κι αν βρίσκεστε μέσα στο σπίτι με το PS4 Remote Play. Απλά συνδέστε την συσκευή της σειράς Xperia Z5 στο PS4 σας μέσω του οικιακού Wi-Fi και χρησιμοποιήστε το ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK 4.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης