Ψάχνετε για λόγους να αγοράσετε το Wii U αυτά τα Χριστούγεννα; Αλήθεια; Ακόμα;

Παρά την πρόσφατη κυκλοφορία του Super Mario 3D World, αποκλειστικά για το Wii U, που προσφέρει για πρώτη φορά μία μοναδική, συναρπαστική τρισδιάστατη εμπειρία Mario σε υψηλή ευκρίνεια, προσθέτοντας multiplayer δυνατότητες που θα προσφέρουν φρενήρη διασκέδαση σε εσάς, τους φίλους και την οικογένειά σας κι έχει αποσπάσει τον έπαινο του εξειδικευμένου Τύπου;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρότι το Wii U έχει με διαφορά την πιο πλούσια, ποιοτική και ποικιλόμορφη βιβλιοθήκη τίτλων από όλες της κονσόλες νέας γενιάς, τόσο με αποκλειστικούς τίτλους όπως τα Super Mario Bros. U, Super Luigi Bros. U, Wii Fit U, Wonderful 101, Pikmin 3, The Legend of Zelda: The Wind Waker HD, Sonic Lost World, LEGO City: Undercover, Nintendo Land, Monster Hunter 3 Ultimate, Mario & Sonic at the Sochi 2014 Winter Olympics,ZombiU, Wii Party U, όσο και με τίτλους των πιο εμπορικών σειρών της βιομηχανίας όπως Call of Duty, Batman: Arkham, Assassin’s Creed, Deus Ex, Splinter Cell, Rayman, Just Dance, Resident Evil ή ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της νέα γενιάς κονσολών, το Watch_Dogs.

Δεν σας φτάνουν αυτοί οι λόγοι; Μήπως τότε θα σας έπειθε το πλούσιο πρόγραμμα επερχόμενων κυκλοφοριών για την κονσόλα, με αποκλειστικότητες όπως τα Bayonetta 2, Super Smash Bros., Donkey Kong Country: Tropical Freeze, το νέο παιχνίδι της Monolith Soft. με την κωδική ονομασία «Χ», ή , το κερασάκι στην τούρτα, το Mario Kart 8;

Ή μήπως δεν γνωρίζετε για το πρωτοποριακό σχεδιασμό της κονσόλας και το καινοτόμο χειριστήριό της, το Wii U GamePad, που συνδυάζει κλασικές λειτουργίες ελέγχου, μαζί με ανίχνευση κίνησης και οθόνη αφής, μία επαναστατική ιδέα που προσφέρει μία μοναδική εμπειρία ασύμμετρου multiplayer gameplay.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε όλους τους παραπάνω λόγους, επιτρέψτε μας να προσθέσουμε κι ακόμα ένα, καθώς αγοράζοντας το Wii U σας αυτά τα Χριστούγεννα από την Public, ίσως να είστε ο τυχερός που θα φύγει από το κατάστημα με, εκτός από την νέα του κονσόλα, το νέο του αυτοκίνητο. Από τις 9 Δεκεμβρίου και μέχρι το τέλος του έτους, επιλέγοντας το πακέτο Wii U που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας gaming συνήθειες, μπαίνετε στην κλήρωση για πολλά, πλούσια δώρα, με πρώτο έπαθλο ένα ολοκαίνουριο Toyota Aygo.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης