Η LG Electronics (LG) έρχεται να προσφέρει δροσιά, φρεσκάδα και μέρες γεμάτες ενέργεια και αυτό το καλοκαίρι, με την ιδανική λύση, καθώς με την αγορά κάθε LG ψυγειοκαταψύκτη ενεργειακής κλάσης Α+++, υψηλής απόδοσης, προσφέρει μία συσκευή Moulinex Blender Faciclic Maxi ή μία συσκευή Moulinex Fresh Express. Με σύμμαχο την φρεσκάδα, η καλοκαιρινή προσφορά της LG εξασφαλίζει κορυφαία ενεργειακή εξοικονόμηση και μια διατροφή γεμάτη ενέργεια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, με την αγορά κάθε ψυγειοκαταψύκτη LG από τα καταστήματα της αλυσίδας του Κωτσόβολου, η εταιρεία προσφέρει ως δώρο μία συσκευή Blender Faciclic Maxi της Moulinex για φρέσκους χυμούς και δροσερά ροφήματα, ενώ με την αγορά κάθε ψυγειοκαταψύκτη LG από το υπόλοιπο δίκτυο συνεργατών, η εταιρεία προσφέρει μία συσκευή Moulinex Fresh Express, για εύκολη και αποτελεσματική προετοιμασία στην κουζίνα και σαλάτες με επαγγελματική εμφάνιση.

Οι νέοι ψυγειοκαταψύκτες ενεργειακής κλάσης Α+++ της LG προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ ταυτόχρονα, η τεχνολογία του γραμμικού συμπιεστή Inverter εξασφαλίζει υψηλότερη αξιοπιστία, περισσότερη ανθεκτικότητα και λιγότερο θόρυβο. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένοι με το σύστημα NatureFRESH, σχεδιασμένο για να διατηρεί τα τρόφιμα σε άριστη κατάσταση μέχρι τη στιγμή που θα καταναλωθούν. Η τεχνολογία NatureFRESH αποτελείται από τρεις λειτουργίες πολλαπλών δυνατοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των FRESHBalancer και FRESHConverter που προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες διατήρησης της φρεσκάδας των τροφίμων. Τέλος, οι ψυγειοκαταψύκτες της LG διαθέτουν επιπλέον πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από την γερμανική επιστημονική ένωση VDE, ενώ η εταιρεία διασφαλίζει περαιτέρω την ανθεκτικότητά τους, προσφέροντας 10-ετή εγγύηση για τη λειτουργία του γραμμικού συμπιεστή Inverter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προσφορά ισχύει από τις 13 Ιουνίου έως και τις 10 Ιουλίου 2016.

Μπορείτε να βρείτε τους ψυγειοκαταψύκτες της LG ΕΔΩ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης