Λευτέρης Ξυκομηνός

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει για τα καλά, με τις ξαπλώστρες και τις παραλίες να υποδέχονται ολοένα και περισσότερο κόσμο. Παράλληλα, η τεχνολογία έχοντας γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, είναι δύσκολο να την αποχωριστούμε, ιδιαίτερα μάλιστα όταν πρόκειται για την ώρα της παραλίας, με τις τόσες ευχάριστες στιγμές ανάμεσα σε παρέες ή ακόμα και σε περιόδους χαλάρωσης. Όταν πρόκειται δε, για γυναίκα και τεχνολογία, τότε πρέπει να είμαστε εξαιρετικά επιλεκτικοί, καθώς η πρακτικότητα και η εξυπηρέτηση, πρέπει να συνοδεύονται με καλαισθησία, στυλ και ελκυστικό design. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν το ταξίδι μας, στην αναζήτηση των απαραίτητων αξεσουάρ παραλίας που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει μαζί της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακουστικά

Τα ακουστικά για το κινητό μας τηλέφωνο, το tablet, ακόμα και το MP3 Player, είναι ένα από τα πλέον απαραίτητα αξεσουάρ για κάθε στιγμή όταν είμαστε στην παραλία. Απαραίτητα πρώτα απ’ όλα, γιατί με αυτά μπορούμε να απολαύσουμε τις μουσικές μας επιλογές, χωρίς να ενοχλούμε τους διπλανούς μας. Επίσης, τα ακουστικά προσφέρουν πολύ καλύτερη ακουστική εμπειρία σε σχέση με την ηχητική απόδοση του κινητού/tablet/MP3 Player. Στις προτάσεις που ακολουθούν, θα βρείτε ακουστικά για όλες τις προτιμήσεις, τόσο από πλευράς design και απόδοσης, όσο και από πλευράς χρηστικότητας, καθώς αρκετά είναι αδιάβροχα, άλλα προσφέρουν ακρόαση σε δύο άτομα ταυτόχρονα, ενώ μάλιστα υπάρχουν και ακουστικά που φωσφορίζουν για να τα βρίσκετε εύκολα στις νυχτερινές εξορμήσεις στην παραλία. Παράλληλα, τα ενδώτια ακουστικά (in-ear) προστατεύουν τα αυτιά από τυχόν μολύνσεις που ελλοχεύουν στην παραλία (πχ. από άμμο, σκόνη, νερό).

Handsfree Happy Plugs Earbud

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα HappyPlugs Earbud είναι συμβατά με το σύνολο των νέων κινητών που κυκλοφορούν στην αγορά. Με κουμπί και ενσωματωμένο μικρόφωνο για χρήση στην μουσική και κατά την διάρκεια των κλήσεων, για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία. Αποτελούνται από 2 ακουστικά-ψείρες (in-ear), έχουν σύνδεση των 3.5 mm (χιλιοστών) που σημαίνει ότι είναι συμβατά με πλήθος κινητών τηλεφώνων (συμπεριλαμβανομένων iPhone/iPod/iPad) και tablet. Στην συσκευασία προσφέρονται μετατροπείς (adaptors) για χρήση με συσκευές Nokia και Samsung. Εγγύηση ενός χρόνου. (Public – 9,99 ευρώ).

Urbanista Ibiza Earphones

Τα Urbanista Ibiza Earphones είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για όσες απολαμβάνουν δυνατή μουσική και βαθύ μπάσο. Ο ρυθμός γίνεται αισθητός σε κάθε στιγμή με τον σχεδιασμό ψείρας, καθώς διαθέτουν λειτουργία που μειώνει τους εξωτερικούς θορύβους. Στερεοφωνικός ήχος, σύνδεση μέσω υποδοχής 3.5 χιλιοστών, συμβατά με συσκευές iOS, Android, Windows, συχνότητα 20Hz-320KHz, αντίσταση των 320hm, κουμπιά για ένταση ήχου, μικρόφωνο. (Public – 29,98 ευρώ)

Handsfree Ακουστικά Wraps Natural Wood

Τα ακουστικά Wraps Natural είναι ιδανικά για όσες αποζητούν την απόλυτη ευκολία σε συνδυασμό με κάτι που…φοριέται! Δεν μπλέκονται όπως τα κλασικά καλώδια, ούτε γίνονται κουβάρι όταν τα βγάζετε από την τσάντα σας. Σημαντικό χαρακτηριστικό ότι μπορούν να φορεθούν και στον καρπό. Μικρό βάρος, ήχος στερεοφωνικός, ευαισθησία 80 decibel, αντίσταση 16 Ohms, απόκριση 20Hz-20KHz, μικρόφωνο. (Public – 34,99 ευρώ)

Handsfree HP In-Ear H2310

Τα ακουστικά in-ear HP H2310 έχουν εξαιρετική ποιότητα ήχου, εμπνευσμένο design και μειώνουν τους εξωτερικούς θορύβους. Η εμπειρία της HP στον ήχο άλλωστε είναι από μόνη της μια εγγύηση. Τα HP H2310 είναι διαθέσιμα σε πολλά χρώματα για να τα συνδυάστε με την συσκευή σας.ώστε να τα συνδυάσεις με τη συσκευή Smartphone ή MP3 player που ήδη έχεις! (Public – 14,99 ευρώ). Σύνδεση μέσω βύσματος 3.5 χιλιοστών, ευαισθησία 99 db, αντίσταση 32 Ohms, μήκος καλωδίου 1,35 μ., μαλακά καλύμματα σε τρία διαφορετικά μεγέθη (small, medium, large). (Public – 14,99 ευρώ)

Earphones Sony MDR-E9LPP

Το μοντέλο MDR-E9 συνδυάζει τεχνολογία, μικρό βάρος και ελκυστικό σχεδιασμό. Εξαλείφει τις παρεμβολές από εξωτερικούς θορύβους, προσφέρει τέλεια εφαρμογή, βάρος μόλις 6gr, ενώ διατίθενται δύο ζεύγη ενδώτιων ακουστικών για ακόμα καλύτερη εφαρμογή. Παράλληλα, ο ενσωματωμένος μαγνήτης νεοδυμίου αποδίδει υψηλή ισχύ 300kJ/m3 για ισχυρά μπάσα και καθαρά πρίμα. Επίσης, φέρει ανθεκτικό και ελαφρύ καλώδιο τύπου Υ με μήκος 1,2 m και μηχανισμό περιτύλιξης ώστε να μην μπερδεύεται και στερεοφωνικό βύσμα mini σχήματος L για συμβατότητα με τις περισσότερες συσκευές αναπαραγωγής μουσικής. Σύνδεση 3.5 χιλιοστών (mini-jack), απόκριση ακουστικού 18Hz-22KHz, τρία διαφορετικά χρώματα (μαύρο, μπλε, ροζ). (Πλαίσιο – 7,99 ευρώ)

Panasonic RP-HS34E

Τα ακουστικά αυτά έχουν πρωτοποριακό σχεδιασμό ιδιαίτερα για όσες έχουν πιο αθλητικό χαρακτήρα, καθιστώντας τα ιδανικά για τα παραλιακά…σπορ! Με δυνατά μπάσα και αδιάβροχη κατασκευή και sport design είναι ο κατάλληλος συνοδός, καθώς ο γάντζος που έχει προσαρμοστεί στα ακουστικά, προσφέρει καλύτερο και πιο σταθερό κράτημα για να έχετε την ελευθερία που χρειάζεστε. Κρυστάλλινος ήχος χάρη στο μεγάλο εύρος συχνοτήτων 10Hz-25KHz, δυνατή ένταση των 112 dΒ, σύνδεση mini jack 3.5 χιλιοστών για να απολαμβάνετε βαθύ μπάσο και ισορροπημένα πρίμα σε οποιοδήποτε είδος μουσικής. (Πλαίσιο – 12,90 ευρώ)

Handsfree iLuv City Lights

Η ευκολία συναντά την ανθεκτικότητα. Το κορυφαίας ποιότητας μεταλλικό περίβλημα εγγυάται αντοχή σε δύσκολες συνθήκες, ενώ τα ηχεία υψηλής απόδοσης προσφέρουν καθαρό ήχο, πλούσια μπάσα και κρυστάλλινα πρίμα. Επιπλέον, τα ακουστικά διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο και χειριστήριο που επιτρέπει να απαντάτε στις εισερχόμενες κλήσεις και να αλλάζεις κομμάτια, με ένα κλικ. Πάτησε το κουμπί μια φορά για αναπαραγωγή ή παύση και κάνε διπλό κλικ για να αλλάξετε κομμάτι και αν δεχτείτε μια εισερχόμενη κλήση, με ένα πάτημα στο κουμπί του χειριστηρίου απαντάτε άμεσα. Απόκριση 10Hz-25KHz, ευαισθησία 112 dB, σύνδεση mini jack 3.5 χιλιοστών, μήκος καλωδίου 1,2 μ. (Πλαίσιο – 17,99 ευρώ)

Earphones Turbo-X EP-200

Επειδή η παραλία προσφέρεται για παρέα, ιδιαίτερα των δύο ατόμων, γιατί να ακούς μουσική μόνη σου, αφού με αυτά τα ακουστικά μπορείς να απολαύσεις τα αγαπημένα τραγούδια μαζί με τον φίλο ή την φίλη σου. Χάρη στο Audio Splitter αλλά και τα δύο ζευγάρια ακουστικά που περιλαμβάνονται, θα μπορεί ο καθένας να συνδέει τα ακουστικά του και να ακούει το ίδιο καλά και ποιοτικά. Επίσης, με μήκος καλωδίου 1.2 m, η απόσταση από το δεύτερο ακουστικό παύει να είναι εμπόδιο, ώστε να είστε και οι δύο ξαπλωμένοι! Το βολικό design προσφέρει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το Audio Splitter σαν μπρελόκ στα κλειδιά σας, για να το έχετε πάντα μαζί. Τα 2 ζευγάρια ακουστικά αποδίδουν στερεοφωνικό ήχο υψηλής ποιότητας των 110 dB, με απόκριση 20Hz-20KH και σύνδεση mini jack 3.5 χιλιοστών. (Πλαίσιο – 6,90 ευρώ)

ISY IBH 4000 BK / BL

Αξιοπιστία, πρακτικότητα και ευκολία χρήσης είναι τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν σε αυτά τα ακουστικά in-ear. Δύο έτη εγγύησης παρέχουν την άνεση για αμέτρητες ώρες στις παραλίες, ενώ η σύνδεση γίνεται και μέσω Bluetooth. Χρώματα σε μπλε/κίτρινο. (Media Markt – 29,99 ευρώ)

One For All Sport SV5222 Ακουστικά HandsFree

Άλλο ένα ακουστικό για τις πιο δραστήριες στην παραλία. Διαθέτει ειδικό κλιπ ώστε να στερεώνεται σταθερά στο αυτί, έχει ένταση 110 dB, μήκος καλωδίου 1,2 μέτρα, ενώ έχει και ρυθμιστικό έντασης ήχου. Σύνδεση 3.5 χιλιοστών, διατίθεται σε ροζ και λευκό χρώμα, με 2 έτη εγγύησης. (Κωτσόβολος – 9,99 ευρώ)

Belkin Stereo HandsFree

Ακουστικά που σας επιτρέπουν να ακούτε μουσική με κορυφαίο ήχο και να λαμβάνετε κλήσεις, όντας συμβατά με πλήθος συσκευών, όπως Android, Blackberry, και iOS (iPhone/iPod και iPad). Φέρουν ενσωματωμένο μικρόφωνο και τηλεχειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών, καθώς αυτά τα ακουστικά είναι ιδανικά και για την ακρόαση βίντεο. Έχουν 3 ανταλλακτικά καλύμματα, έχοντας εξαιρετική άνεση, χάρη στο μαλακό και εύκαμπτο μαξιλαράκι από σιλικόνη. (Κωτσόβολος – 24,99 ευρώ)

Bluetooth JABRA Classic

Η άνεση της ασύρματης σύνδεσης που προσφέρουν τα ακουστικά Bluetooth, δεν συζητιέται! Το Classic White ασύρματο ακουστικό της Jabra έρχεται για να συνεισφέρει στην χαλάρωση της παραλίας. Εξυπηρέτηση με το ειδικό πλήκτρο και την κίνηση slider για τις ενδείξεις on/off, το Jabra ακουστικό προσφέρει την δυνατότητα να ενεργοποιείτε / απενεργοποιείτε με ευκολία την συσκευή σας. Μπαταρία με διάρκεια λειτουργίας έως και 9 ώρες. Σύνδεση μέσω Bluetooth 4.0, μικρό βάρος 9 γραμμαρίων. (Γερμανός – 29,90 ευρώ)

Handsfree iLUV Android Neon

Για όσες θέλουν να απολαύσουν την παραλία ακόμη και τα βράδια, καθώς τα ακουστικά της iLUV φωσφορίζουν! Είναι συμβατά με συσκευές Android, έχουν ενσωματωμένο μικρόφωνο για να διαχειρίζεσαι τη μουσική και τις κλήσεις σας και ο ήχος που προσφέρουν είναι κρυστάλλινος χωρίς παρεμβολές από εξωτερικούς θορύβους. Διαθέτουν επίπεδο καλώδιο που δεν μπερδεύεται και που λάμπει στο σκοτάδι. Προσφέρονται σε πέντε χρώματα. (Γερμανός – 14,89 ευρώ)

Φορητά ηχεία

Τα φορητά ηχεία ανεβάζουν τον ήχο σε άλλη διάσταση. Μετατρέπουν το κινητό, το MP3 Player, ακόμα και το tablet σε ένα σύστημα ήχου αξιώσεων, όχι μόνο για την παραλία, αλλά όπου θέλετε να περάσετε το καλοκαίρι. Ιδανικά για χρήση τόσο ατομική, όσο και για παρέα, τα φορητά ηχεία παρέχουν πρακτικότητα σε συνδυασμό με πολλές ώρες διασκέδασης.

Bluetooth OMEGA V.2.1 SPLASH

Το ασύρματο φορητό ηχείο Omega V.2.1 Splash χαρακτηρίζεται από κομψό design και δυνατό ήχο, έχοντας τη δυνατότητα να λειτουργει για αρκετές ώρες ασύρματα με τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες του. Η ευκολία που παρέχει είναι απαράμιλλη, καθώς έχει αντοχή στο νερό και συνδέεται με ποικιλία συσκευών, από κινητό τηλέφωνο, tablet, έως και laptop, μέσω σύνδεσης Bluetooth. Αποδίδει δυνατό, ισορροπημένο ήχο και καθαρά μπάσα, παρ’ ότι είναι πολύ μικρά σε μέγεθος για πρακτικότητα στην μεταφορά. (Γερμανός – 24,90 ευρώ)

Logitech Z50

Το ηχείο Logitech Z50 έχει μικρό μέγεθος, καλαίσθητο φουτουριστικό design και συνδέεται μέσω βύσματος 3.5 χιλιοστών. Μπορεί να παράξει ήχο από πλήθος συσκευών, έχει απόδοση των 10 Watt και ζυγίζει μόλις 260 γραμμάρια, ενώ το καλώδιό του έχει μήκος 1,8 μέτρα. (Public – 19,99 ευρώ)

Kitsound Cube

Πρακτικό ηχείο και εύκολο στην χρήση, χάρη στη ενσύρματη σύνδεση με καλώδιο 3.5 χιλιοστών που περιλαμβάνεται στην συσκευασία. Το φορητό ηχείο Kitsound Cube έχει βολικό σχήμα και μικρό μέγεθος, με ικανοποιητική ένταση. Φέρουν ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου με πάνω από 6 ώρες λειτουργίας, ενώ φορτίζουν μέσω micro-USB καλωδίου μέσα σε 3 ώρες. (Public – 22,90 ευρώ)

Urban Revolt YZO Wireless

Πολλαπλή ευκολία χρήσης, καθώς το ηχείο συνδέεται τόσο μέσω καλωδίου 3.5 χιλιοστών, όσο και μέσω ασύρματης σύνδεσης Bluetooth 2.0. Η πρακτικότητα που προσφέρει το εν λόγω ηχείο είναι ξεχωριστή, αφού μπορεί να «επικοινωνήσει» με την συσκευή σας σε απόσταση έως και 10 μέτρων! Η ενσωματωμένη μπαταρία προσφέρει μουσική πανδαισία έως και 8 ώρες. Παράλληλα, διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο, ώστε να λειτουργεί και ως handsfree. Ισχύς 3 Watt, φόρτιση μέσω USB. (Public – 24,99 ευρώ)

Satzuma Panda

Το χαριτωμένο αυτό ηχείο παράγει υψηλής ποιότητας, καθαρό ήχο και μπορείτε να το συνδέσετε με τον υπολογιστή μέσω USB ή μέσω καλωδίου 3.5 χιλιοστών με κάθε σχεδόν κινητό τηλέφωνο, MP3 player και tablet. Επίσης, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση και να προσαρμόζετε τον ήχο στον τόνο που θέλετε. (Public – 27,99 ευρώ)

Turbo-X Ηχεία Dog / Koala / Pig / Elephant

Χαριτωμένα ζωάκια-ηχεία, πρακτικά στην μεταφορά καθώς μπαίνουν σε μπρελόκ. Μικρά στο μέγεθος, ιδανικά για εύκολη χρήση και με ποιοτικό ήχο, έντασης 2 Watt. Απόκριση 100Hz-20KHz. Η φόρτιση της μπαταρίας γίνεται μέσω καλωδίου USB και συνδέονται με πλήθος συσκευών δια καλωδίου mini-jack 3.5 χιλιοστών. (Πλαίσιο – 9,99 ευρώ)

Creative Bluetooth Woof 3

Το Creative Woof 3 Bluetooth speaker μεταδίδει δυνατό ήχο, με μπάσα ισχύος 4 Watt, κρυστάλλινη απόδοση 24Hz-24.8KHz και πρακτικότητα χάρη στη σύνδεση μέσω Bluetooth που σημαίνει ότι συνδέονται με ποικιλία συσκευών. Μεγάλο «ατού» είναι ότι μπορούν να δεχθούν κάρτα μνήμης microSD με αποθηκευμένη την μουσικής σας! Έτσι δεν χρειάζεστε καν επιπλέον συσκευές να έχετε μαζί σας. (Πλαίσιο – 39,99 ευρώ)

TDK Weather 79336

Ασύρματο ηχείο, ιδιαίτερα ανθεκτικό στη σκόνη και στο νερό (δείκτης IPX4), ότι πρέπει δηλαδή για παραλία! Έχει ισχύ 3 Watt και επαναφορτιζόμενη μπαταρία που φορτίζει μέσω καλωδίου USB, με διάρκεια λειτουργίας έως και 6 ώρες. Παράλληλα, μπορεί να συνδεθεί και μέσω καλωδίου 3.5 χιλιοστών. Μικρό μέγεθος και βάρος 249 γραμμαρίων. (Κωτσόβολος – 24,90 ευρώ)

Lenco BT160

Φορητό ηχείο με πολλαπλούς τρόπους σύνδεσης, από απλό καλώδιο 3.5 χιλιοστών, έως Bluetooth (απόσταση έως και 10 μέτρα) και ασύρματη τεχνολογία επαφής NFC. Διαθέτει οθόνη με πολύχρωμα LED 5 θεμάτων, καθώς και υποδοχή microSD κάρτας μνήμης για αυτόνομη αναπαραγωγή μουσικής. Ισχύς των 4 Watt, βάρος 245 γραμμάρια και επαναφορτιζόμενη μπαταρία των 2200 mAh. (Κωτσόβολος – 44,90 ευρώ)

Selfie

Η αυτο-φωτογράφιση ή αλλιώς selfie, δεν χρειάζεται και πολλές εξηγήσεις! Αποτελεί τη νούμερα ένα συνήθεια πλέον, καθώς ο χρήστης με την σύγχρονες κάμερες των smartphones μπορεί να απαθανατίσει την κάθε στιγμή, με πάρα πολύ καλή ποιότητα. Οι ακόλουθες προτάσεις κάνουν ακόμα πιο εύκολη την χρήση της φορητή σας συσκευής και μπορούν να βελτιώσουν την τελική ποιότητα λήψης των selfies. Έτσι, οι φωτογραφίες σας πλέον θα γίνονται πανεύκολα, ενώ επιπλέον, αν θέλετε να συλλάβετε στιγμές με πολλά άτομα, τα παρακάτω gadget θα σας εξυπηρετήσουν τα μέγιστα!

Bluetooth Remote Control – SBS

Ο πιο εύκολος τρόπος για selfie φωτογραφίες: απλώς βρείτε την σωστή γωνία για φωτογράφιση και πατήστε το κουμπί στο remote control. Ένα αξεσουάρ για χρήση με smartphones όλων των ειδών (iOS 6.0, Android 4.2.2), με εμβέλεια έως και 10 m! (Public – 8,99 ευρώ)

Monopod Selfie Z07-5P

Ένα πτυσσόμενο Bluetooth selfie stick για selfies με απόσταση έως και 1 μέτρο. Μεγάλη διάρκεια αυτονομία 100 ωρών (με μόλις 1 ώρα φόρτισης), ασύρματη επικοινωνία μέσω Bluetooth, εργονομική λαβή από καουτσούκ για καθόλου φθορές, συμβατό με συσκευές iPhone (iOS 4.0) και Android (3.0). Βάρος 500 γραμμάρια. (Public – 19,90 ευρώ)

Smartline Pocket Selfie

Για κινητά τηλέφωνα μεγέθους οθόνης έως και 6,3 ιντσών, ένα πτυσσόμενο selfie stick 40 εκατοστών. Πανεύκολο στην μεταφορά, με λαβή από καουτσούκ. (Public – 12,98 ευρώ)

Sentio Selfie Stick

Εύκολο στην χρήση, άμεσο και με απέριττο design. Μήκος 1 μέτρου και μπαταρία των 100 ωρών χρήσης. Η σύνδεση γίνεται μέσω Bluetooth και η λήψη με ένα απλό «κλικ». Συμβατό τόσο με Android (3.0) όσο και με iOS (4.0) συσκευές. (Πλαίσιο – 12,90 ευρώ)

Kitvision Selfie Stick

Εκτός από χρήση στην παραλία, είναι ιδανικό χρήση με action cams (GoPro, Contour κ.α.), χάρη στον πτυσσόμενο βραχίονα που φτάνει το 1.1 μέτρο. Έτσι, τα διάφορα σπορ για τις πιο δραστήριες, όπως waterski, waterboard, windsurf κλπ, θα αποκτήσουν άλλη διάσταση! Σύνδεση μέσω Bluetooth, εγγύηση 2 ετών και ειδική βίδα στον βραχίωνα που επιτρέπει σύνδεση με οποιαδήποτε κάμερα που υποστηρίζει τρίποδα, εκτός από τα smartphone. (Κωτσόβολος – 23,18 ευρώ)

SBS Selfie Φακοί 3 σε 1

Για να έχετε την απόλυτη ευελιξία στις φωτογραφίες σας, είτε selfie είτε κανονικές, ιδανικό αξεσουάρ είναι το SBS Lens 3 in 1. Ένα σύστημα φακών που αποτελείται από 3 φακούς: τον MACRO για καθαρές πολύ κοντινές φωτογραφίες, τον WIDE για μεγαλύτερο εύρος και τον FISHEYE για πανοραμικές λήψεις 180 μοιρών. Συμβατοί με όλα τα smartphones, καθώς το ειδικό κλιπάκι κουμπώνει σε όλα τα μεγέθη κινητών. Μικρό μέγεθος για εύκολη μεταφορά και θήκη μεταφοράς. (Public – 49,90 ευρώ)

Ενέργεια – Εξωτερικές μπαταρίες

Αλήθεια, πόσες φορές έχετε έρθει αντιμέτωπη με την μπαταρία της φορητής συσκευής, καθώς τελειώνει η φόρτισή της; Αυτή η αγχωτική στιγμή, που η μπαταρία πνέει τα λοίσθια, ιδιαίτερα όταν χρειάζεστε απαραιτήτως την συσκευής σας; Πλέον αυτές οι στιγμές αποτελούν παρελθόν, χάρη στους φορητούς φορτιστές ή αλλιώς εξωτερικές μπαταρίες (αγγλιστί: power banks), προσφέροντάς σας πολλές παραπάνω ώρες «ζωής» στο αγαπημένο σας κινητό τηλέφωνο, MP3 Player, tablet. Παρακάτω έχουμε μια ποικιλία από εξωτερικές μπαταρίες, διαφόρων δυνατοτήτων φόρτισης, από παροχή ενέργειας σε μια ή και παραπάνω συσκευές, έως εξωτερική μπαταρία με ενσωματωμένο Bluetooth ακουστικό, για μεγαλύτερη πρακτικότητα και εξυπηρέτηση.

Powerbank USB SBS Portable Battery

Για την άτυχη στιγμή που μπαταρία της συσκευής σας τελειώνει, ο φορητός φορτιστής SBS Portable Battery Backup Power Bank θα σας λύσει τα χέρια. Μία εξωτερική μπαταρία ιδανική για όσους θέλουν να έχουν τη δυνατότητα φόρτισης της αγαπημένης τους συσκευής παντού. Ενσωματώνει θύρες micro-USB και USBγια να φορτίζει συσκευές αλλά και να φορτίζεται με ενέργεια. Η χωρητικότητα των 2000 mAh εγγυάται την μερική ή πλήρη φόρτιση των περισσότερων smartphone/tablet της αγοράς. Η συσκευασία περιλαμβάνει καλώδιο micro USB. Συμβατότητα με όλες τις συσκευές που φορτίζουν μέσω καλωδίου USB (Apple, Samsung, Nokia, HTC, BlackBerry, LG, Motorola, Sony, Huawei), είσοδος: 5V / 0.8A, έξοδος: 5V / 1A. (Public – 9,90 ευρώ)

Powerbank USB SBS Portable Batter ExtraSlim Jeans

Ο SBS Portable Battery Backup ExtraSlim φορητός φορτιστής ή αλλιώς «powerbank», με μοντέρνο σχεδιασμό, εξαιρετικά λεπτό στο πάχος μόλις 6 χιλιοστών, καθιστώντας τον ιδιαίτερα πρακτικό στην μεταφορά. Φέρει θύρες micro-USB και USB, ενώ η προσφερόμενη ενέργεια είναι χωρητικότητας 2200 mAh. Έχει επίσης ένδειξη LED για την κατάσταση φόρτισης. Περιλαμβάνεται καλώδιο micro-USB, είσοδος 5V / 0.8A, έξοδος 5V / 1Α, συμβατότητα με συσκευές που φορτίζουν μέσω καλωδίου USB, όπως Apple, Samsung, Nokia, HTC, BlackBerry, LG, Motorola, Sony, Huawei, κ.α. (Public – 14,99 ευρώ)

Powerbank USB SBS Portable Battery Backup 10000 mAh

Ένας φορητός φορτιστής που έχει ιδιαίτερα μεγάλη δυνατότητα φόρτισης χωρητικότητας 10.000 mAh. Έτσι, μπορεί να φορτίσει ένα iPhone έως και 5 φορές, ένα Galaxy S3 έως 3 φορές ή να δώσει σε ένα iPad μία πλήρη φόρτιση. Επίσης, ένα πρακτικό χαρακτηριστικό του, είναι ότι έχει δύο θύρες USB για ταυτόχρονη φόρτιση δύο συσκευών. Υποστηρίζει fast charging (2.1 A) και περιλαμβάνει καλώδιο micro USB. Ένδειξη LED για την κατάσταση μπαταρίας, συμβατότητα με όλες τις συσκευές που φορτίζουν μέσω καλωδίου USB (Apple, Samsung, Nokia, HTC, BlackBerry, LG, Motorola, Sony, Huawei). Είσοδος: 0.8 A, Έξοδος: USB1 – 1 A, USB2 – 2.1 A. (Public – 39,99 ευρώ)

Puro Powerbank

Με το Puro Powerbank μίας USB θέσης στο 1A, χωρητικότητα 2200 mAh και επιλογή ανάμεσα σε 3 διαφορετικούς χρωματισμούς, θα είστε ξένοιαστη στην παραλία. Η συσκευασία περιλαμβάνει micro USB καλώδιο μήκους 20 εκατοστών για τη φόρτιση της μπαταρίας. (Πλαίσιο – 12,99 ευρώ)

Puro Powerbank 4000 mAh 2 Θέσεων

Διαθέσιμος σε 5 χρώματα, με βολικό design, ταυτόχρονη φόρτιση δύο συσκευών και χωρητικότητα 4000 mAh / 2.4Α. Συμπεριλαμβάνεται καλώδιο micro-USB. (Πλαίσιο – 29,99 ευρώ)

Turbo-X BT Headset + Powerbank

Ένας εξωτερικός φορτιστής με διπλή προσωπικότητα. Μικρός, διακριτικός και κομψός, ο Powerbank Turbo-X έρχεται με ισχύ 6000mAh και ενσωματωμένο Bluetooth Handsfree! Συνολική ισχύς 6000mAh η οποία μπορεί να φορτίσει τις συσκευές που αγγίζει ακόμη και τις 9 ώρες. Περιλαμβάνεται καλώδιο micro-USB. (Πλαίσιο – 19,90 ευρώ)

TP LINK TL-PB10400

Ο συγκεκριμένος φορτιστής είναι ότι πρέπει για νυχτερινές εξορμήσεις στην παραλία, καθώς είναι εξοπλισμένος με φακό! Παράλληλα, φορτίζει μέσω USB έως και 2 συσκευές ταυτόχρονα δια των 10.400 mAh χωρητικότητας ενέργειας που έχει, είτε είναι Apple είτε Android, ενώ διαθέτει και 4 LED ενδείξεις για τα επίπεδα φόρτισης που παρέχει. (Media Markt – 29,90 ευρώ)

Θήκες – Προστασία οθόνης, κινητού, tablet, MP3 Player

Καλοκαίρι σημαίνει βόλτες και εξορμήσεις σε διάφορα μέρη. Παραλίες, βουνά, πισίνες – και όπου αλλού ορίζει η φαντασία και η καλή διάθεση. Μόνο που…οι συνθήκες αυτές, μπορεί και να μην συνάδουν απαραίτητα με την αντοχή της φορητής συσκευής σας. Είπαμε, καλή η τεχνολογία, αλλά έχει και τις ευαισθησίες της, οπότε, πρέπει να την προσέχουμε! Ανάμεσα στις προτάσεις που ακολουθούν, θα βρείτε διάφορα προϊόντα που προστατεύουν την φορητή συσκευή σας, όπως smartphone, tablet, MP3 Player, ώστε να είστε ξένοιαστη και αυτό το καλοκαίρι, χωρίς να ανησυχείτε καθόλου για την «υγεία» του ψηφιακού σας συνοδού.

Αδιάβροχη Θήκη iPhone 6 – LifeProof fre 77-50337

Το iPhone 6 είναι από τα πλέον αγαπητά κινητά τηλέφωνα και η θήκη LifeProof fre 77-50337 θα σας χαρίσει απόλυτη ελευθερία κινήσεων, καθώς είναι πλήρως αδιάβροχη. Έτσι θα μπορείτε να τραβήξετε βίντεο και φωτογραφίες ακόμα και μέσα απ’ τη θάλασσα! Επίσης, η κατασκευή της δεν επηρεάζει τη χρήση δακτυλικού αποτυπώματος Touch ID. Παράλληλα, το design της θήκης είναι ιδιαίτερα λεπτό, χωρίς να προσθέτει αχρείαστο όγκο στο iPhone 6 ενώ διαθέτει ειδική οπή ώστε να μην κρύβεται το λογότυπο της Apple. Οι αντοχές της ανέρχονται σε μία ώρα σε βάθος έως και 2 μέτρων εντός νερού και πτώσεις από ύψος επίσης έως και 2 μέτρων. (Public – 79,99 ευρώ)

iLuv Selfy Case SS5SELFRP για Samsung Galaxy S5 με τηλεχειριστήριο

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα θήκη, ιδανική για παραλία. Τα χαρακτηστικά που ελκύουν εκτός από το καλαίσθητο design, είναι ότι «αγκαλιάζει» άψογα την συσκευή, επιτρέποντας παράλληλα την λήψη φωτογραφιών selfie. Μάλιστα, στο πακέτο αγοράς περιλαμβάνεται τηλεχειριστήριο Bluetooth, το οποίο ακόμα και σε απόσταση 10 μέτρων επικοινωνεί με το Galaxy S5 και με ένα απλό κλικ, γίνεται λήψη φωτογραφιών! (Public – 14,98 ευρώ)

Avantree Waterproof AM-003A 5.5 ιντσών

Παραλία σημαίνει νερό, σκόνη, άμμος, καφές, ίσως ακόμα ποτό και φαγητό. Κανένα απολύτως πρόβλημα, αφού η εν λόγω θήκη παρέχει απόλυτη προστασία για οποιαδήποτε συσκευή μεγέθους έως 5.5 ιντσών, ενώ επειδή είναι διαφανής επιτρέπει την χρήση οθόνης αφής. (Public – 9,99 ευρώ)

SBS Waterproof Case 5.5 ιντσών

Η απόλυτη αδιάβροχη προστασία για συσκευές έως 5.5 ίντσες. Η SBS Waterproof Case είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να μην εμποδίζει στο ελάχιστο τη χρήση του τηλεφώνου όσο αυτό είναι μέσα της, από την οθόνη αφής ως και την κάμερα, παρέχοντάς του προστασία από νερό (πιστοποίηση IPX 8), σκόνη, άμμο, ακόμη και τον ήλιο! Στο πίσω μέρος βρίσκεται μια θύρα 3.5 χιλιοστών για σύνδεση ακουστικών. (Public – 16,99 ευρώ)

Sentio Universal Waterproof για tablet 7.85 ιντσών

Αδιάβροχη θήκη για συσκευές όπως κινητό τηλέφωνο, MP3 Player, ακόμη και tablet έως 7.85 ιντσών. Η επιφάνεια της θήκης επιτρέπει την χρήση σε όλες τις λειτουργίες του tablet, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει ειδικό άνοιγμα που επιτρέπει την κανονική λήψη φωτογραφιών ή καταγραφή video. Επίσης, φέρει λουράκι για εύκολη μεταφορά. Διατίθεται σε λευκό, μαύρο και μπλε χρώμα. (Πλαίσιο – 5,90 ευρώ)

PURO Cover HERMETIC CLUTCH

Διάφανη αδιάβροχη θήκη για συσκευές έως 5.2 ιντσών, με εγγύηση δύο ετών. Διατίθεται και ροζ χρώμα. (Media Markt – 8,90 ευρώ)

Celly SBF601 για iPhone 6 Plus

Το μεγαλύτερο iPhone 6/6S Plus με την οθόνη των 5.5 ιντσών, απαιτεί και την ανάλογη προστασία αν θέλουμε να το έχουμε παρέα στην ξαπλώστρα μας. Το προστατευτικό οθόνης Celly καλύπτει και προστατεύει την οθόνη του κινητού, χωρίς να μειώνει την φωτεινότητα ή την ευαισθησίας της οθόνης αφής. Το «φιλμ» προσκολλάται τέλεια στην οθόνη, χωρίς ελαττώματα και φυσαλίδες. Η συσκευασία περιλαμβάνει δύο φιλμ και ένα πανί για να καθαρίσετε και να προετοιμάσετε την οθόνη πριν την εφαρμογή. (Κωτσόβολος – 9,99 ευρώ)

Θήκη SAMSUNG Galaxy S7 Edge Led View

Η θήκη Led View για το Samsung Galaxy S7 Edge είναι ειδικά σχεδιασμένη για αυτό το κινητό τηλέφωνο. Κομψός σχεδιασμός, κατασκευασμένη από δέρμα σε 4 υπέροχα χρώματα και κρυμμένο φωτισμό LED, για άμεση πρόσβαση στις ειδοποιήσεις, καθώς μπορείτε να δεχτείτε ή να απορρίψετε κλήση χωρίς να ανοίξετε το μπροστινό κάλυμμα. Απόλυτη προστασία από τις καθημερινές γρατσουνιές, τα χτυπήματα και βέβαια τις πτώσεις της συσκευής, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ακόμα και την απενεργοποίηση της καθώς είναι σχεδιασμένη να προστατεύει όλες τις γωνίες της. Προσβάσιμη επίσης είναι και η κάμερα χάρη στην ειδική εγκοπή, για να απαθανατίσετε την κάθε στιγμή. (Γερμανός – 69,99 ευρώ)

THULE AtmosX5 iPhone6/6S Αδιάβροχη θήκη

Η θήκη Atmos X5 για το iPhone 6/6s είναι η επιλογή που εγγυάται την αποτελεσματική χρήση της συσκευής υπό απαιτητικές συνθήκες. Αδιάβροχη και αντικραδασμική, ακόμα και σε πτώση από 2 μέτρα. Με την τεχνολογία StratoShield έχετε πέντε φορές μεγαλύτερη προστασία στην οθόνη, καθώς οι γωνίες της θήκες απορροφούν τους κραδασμούς. Η εφαρμογή στο iPhone είναι πανεύκολη και το προστατεύει από το νερό με την άριστη στεγανότητα της. Η αντιολισθητική πλάτη της θήκης, εγγυάται την ασφάλεια από την τοποθέτηση της σε ολισθηρές επιφάνειες. Το design παρέχει πρόσβαση σε όλα τα πλήκτρα. (Γερμανός – 69,99 ευρώ)

Διάφορα και χρήσιμα gadgets

Εδώ έχουμε μερικές προτάσεις που μπορούν να εξυπηρετήσουν σε ποικίλες περιπτώσεις. Χρήσιμα και πρακτικά gadgets, που θα σας βγάλουν από δύσκολες στιγμές, θα σας λύσουν τα χέρια κυριολεκτικά! Από USB stick μνήμης στα οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε ατελείωτες ώρες μουσικής και βίντεο, φορτιστές αυτοκινήτου για τις συσκευές σας, αδιάβροχο φακό, έως ειδικούς αισθητήρες που εντοπίζουν αντικείμενα (ακόμα και κατοικίδια ζωάκια), ακόμα και gadget που μετατρέπει το smartphone/tablet σε τηλεόραση (ιδανικό για camping) και πολλά άλλα!

Ασύρματο Αυτοκόλλητο Εντοπισμού StickNFind

Πόσες φορές ψάχνουμε κάτι και δεν το βρίσκουμε; Αυτές οι αγχώδεις στιγμές αποτελούν παρελθόν χάρη στο StickNFind. Ένα μικρό αυτοκόλλητο εντοπισμού, το οποίο λειτουργεί μέσω χαμηλών εκπομπών Bluetooth και μπορεί να εντοπισθεί από μια πληθώρα iOS και Android συσκευών. Τα αυτοκόλλητα StickNFind μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε αντικείμενο (κλειδιά, ακουστικά, πορτοφόλι, κλπ), ακόμα και στο περιλαίμιο του κατοικίδιού σας! Έχει μέγεθος όσο ένα κέρμα και σου μεταμορφώνει την οθόνη του κινητού/tablet σε… ραντάρ ανίχνευσης. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μέχρι 20 αυτοκόλλητα μέσα σε ένα εύρος 10 περίπου μέτρων. Η συσκευασία περιέχει 2 τεμάχια. (Public – 39,99 ευρώ)

True Utility TU284 Αδιάβροχος Φακός Τσέπης

Ένας φακός πάντα εξυπηρετεί. O φακός True Utility Tu284 αποτελεί τον ισχυρότερο φακό για το μέγεθός του, καθώς διαθέτει 2 LED λευκού φωτός με φωτεινότητα ίση με 5 lumens. Αδιάβροχος, όπως και η συνοδευτική του θήκη. Ο κρίκος για τα κλειδιά που έχει στη μία άκρη στριφογυρίζει για ευκολία στη χρήση. (Public – 39,99 ευρώ)

iOS και Android TV Tuner Media Tech MT4172

Ένα gadget που μετατρέπει το κινητό τηλέφωνο / tablet σας σε τηλεόραση! Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα αγαπημένα τηλεοπτικά προγράμματα όπου και αν βρίσκεστε, χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο Internet (κανάλια HD, κωδικοποιημένα προγράμματα και εκπομπές DVB-T2 δεν υποστηρίζονται). Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις ψηφιακό σήμα. Το Media Tech MT4172 λαμβάνει από την κεραία του ψηφιακά κανάλια και στην συνέχεια μέσω του ενσωματωμένου Wi-Fi που διαθέτει, στέλνει το σήμα στην iOS / Android συσκευή σας. (Public – 59,90 ευρώ)

USB stick Lexar JumpDrive M20 OTG 32GB

Αυτό το USB stick με 32GB χωρητικότητας από την Lexar, έχει δύο ξεχωριστά βύσματα USB σύνδεσης, ένα micro-USB και ένα κανονικό USB, ώστε να διευκολύνεται η σύνδεση στον υπολογιστή και στην φορητή συσκευή σας, όπως το κινητό τηλέφωνο, το tablet και το MP3 Player. Χάρη στα 32GB χωρητικότητας, μπορείτε να έχετε πλήθος τραγουδιών, φωτογραφιών και βίντεο ανά πάσα ώρα και στιγμή, χωρίς να ανησυχείτε για το αν θα γεμίσει η χωρητικότητα της φορητής συσκευής σας. Το stick είναι συμβατό με PC και Mac υπολογιστές, με Windows XP/7/8 και MaxOS 9.x ή νεότερο. (Public – 16,99 ευρώ)

Φορτιστής Αυτοκινήτου 4 Θέσεων Belkin

Ιδανικός φορτιστής αυτοκινήτου για όλη την παρέα. Πλέον η φόρτιση των συσκευών δεν περιορίζεται πλέον στο μπροστινό κάθισμα, καθώς το ενσωματωμένο καλώδιο και οι 4 θύρες USB (2.4Α) παρέχουν ενέργεια στις συσκευές όλων των συνεπιβατών. (Πλαίσιο – 16,99 ευρώ)

SANDISK USB DUAL 3.0 64GB

Ένα USB 3.0 με διπλή προσωπικότητα (micro-USB / USB), ώστε να διευκολύνει την μεταφορά αρχείων μεταξύ υπολογιστή και φορητής συσκευής, όπως τραγούδια, βίντεο, φωτογραφίες. Η υπερ-υψηλή ταχύτητά του (130MΒ ανά δευτερόλεπτο) εγγυάται ότι η αντιγραφή αρχείων πραγματοποιείται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ενώ η χωρητικότητα των 64GB επαρκή και για χιλιάδες φωτογραφίες, τραγούδια και βίντεο. (Media Markt – 16,99 ευρώ)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης