Με μοντέρνα και δυναμική εμφάνιση, σύγχρονο design, πολυτελής και άνετους χώρους και υψηλές επιδόσεις, το Sixty4 HT Yacht Class είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά σκάφη της κατηγορίας.

Το νεότευκτο μοντέλο της Cranchi, διεκδικεί με αξιώσεις μια από τις υψηλότερες θέσεις στην πυραμίδα του ανταγωνισμού. Το ιταλικό ναυπηγείο δημιούργησε ένα ελκυστικό yacht μήκους 20,85 μέτρων, το οποίο από την πρώτη ματιά κερδίζει τις εντυπώσεις. Ο συνδυασμός χρωμάτων της ατράκτου με τα μπεζ καθίσματα και τις ξύλινες επιφάνειες του καταστρώματος, αναδεικνύουν το καλαισθησία, με τις επιθετικές εξωτερικές γραμμές να τονίζουν την υπερμεγέθη κατασκευή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πλευρικές γυάλινες επιφάνειες εξασφαλίζουν άπλετο φυσικό φως στο εσωτερικό, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει έως και 16 επιβάτες. Όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν και ηλιοθεραπεία χάρη στα στρώματα στο πρυμναίο και πρωραίο τμήμα. Στο κεντρικό χώρο βρίσκεται το υπαίθριο καθιστικό, με το πιλοτήριο να είναι εμπρός και αριστερά. Διαθέτει δύο περιστρεφόμενα και αναδιπλούμενα καθίσματα, όργανα ναυσιπλοΐας και πλοήγησης, καθώς και μια μεγάλη οθόνη. Η οροφή ανοίγει και κλείνει ηλεκτρονικά, προσφέροντας  αίσθηση «ελευθερίας».

Στο κατώτερο κατάστρωμα βρίσκονται οι καμπίνες, η κουζίνα και οι τουαλέτες, με τους χώρους να ευχάριστοι και φωτεινοί. Η σχεδίαση ακολουθεί μίνιμαλ στιλ, αναδεικνύοντας τη νεανικότητα. Το δυναμικό προφίλ του Sixty4 HT Yacht Class υποστηρίζεται και μηχανικά, με τους δύο πετρελαιοκινητήρες να παράγουν συνολικά 2.800 ίππους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης