Κορυφαία επίπεδα άνεσης, εργονομία και στιλ είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του 60, ενός από τα «καμάρια» του γαλλικού ναυπηγείου. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι πριν από δύο χρόνια τιμήθηκε με το βραβείο «European Powerboat of the year 2010».

Το Prestige 60 έχει μήκος 19,5 μέτρα, προσφέροντας, όπως είναι φυσικό, τις βέλτιστες ανέσεις. Η σχεδίασή του, ωστόσο, είναι αυτή που κάνει τη διαφορά, με τον τεράστιο όγκο να προσδίδει επιβλητικότητα και μεγαλοπρέπεια. Το σκάφος διαθέτει τρία ευρύχωρα καταστρώματα, με τον κυβερνήτη να έχει τη δυνατότητα πλοήγησης, είτε από το κεντρικό εσωτερικό είτε από το fly bridge στο πάνω εξωτερικό τμήμα. Στην πλώρη, όπως συμβαίνει συνήθως στα περισσότερα σκάφη αυτής της κατηγορίας, βρίσκονται ένας διθέσιος καναπές και στρώμα ηλιοθεραπείας, με την τραπεζαρία να είναι τοποθετημένη στην οροφή του bridge.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό μπορούν να φιλοξενηθούν με άνεση περισσότερα από έξι άτομα, διαθέτοντας τρεις μεγάλες καμπίνες, εκτός από αυτές του πληρώματος. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι καναπέδες, η τραπεζαρία, η κουζίνα και τα μπάνια, με τον συνδυασμό ξύλου και δερμάτινων επενδύσεων να αναδεικνύει την πολυτέλεια των χώρων.

Το Prestige 60 τροφοδοτείται από δύο πετρελαιοκινητήρες συνολικής ισχύος 1.400 ίππων, με τη μέγιστη ταχύτητα να αγγίζει τους 31 κόμβους. Ο κυβερνήτης έχει στη διάθεσή του όλα τα όργανα ναυσιπλοΐας αλλά και συστήματα Ips, για ακόμα πιο ακριβείς χειρισμούς, κατά την είσοδο και έξοδο σε μια μαρίνα.

Απολαύστε εδώ το εντυπωσιακό Prestige 60

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης