Ο Αυστραλός Matt Hall στέρησε στον Γερμανό Matthias Dolderer τη δυνατότητα να πανηγυρίσει εντός έδρας, παίρνοντας τη νίκη στον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Red Bull Air Race που έγινε στο Euro Speedway Lausitz. Έτσι, πάμε σε μία μονομαχία για δύο στους τελευταίους δύο αγώνες της σεζόν.

Euro Speedway Lausitz (ΓΕΡΜΑΝΙΑ) – Ο Αυστραλός Matt Hall ανέβασε ψηλά τον πήχη σημειώνοντας τον εκπληκτικό χρόνο 53.642 δευτερολέπτων στο «Final 4» της αερομαχίας του Euro Speedway Lausitz για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Red Bull Air Race. Παρά την υποστήριξη των συμπατριωτών του, οι φωνές των οποίων σχεδόν κάλυπταν τους ήχους των κινητήρων των αεροπλάνων, το 54.417 που πέτυχε ο Matthias Dolderer ήταν αρκετό μόνο για τη δεύτερη θέση. Ακολούθησε ο Καναδός Pete McLeod στο πρώτο του φετινό βάθρο.

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη αερομαχία με τους Hall-Dolderer να καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις και τον Αυστραλό να ροκανίζει σταθερά το προβάδισμα που ο Γερμανός έχει αποκτήσει από τον περασμένο Απρίλιο. Το αποτέλεσμα στο Lausitz επέτρεψε στον Hall που ήταν δεύτερος στην τελική βαθμολογία του 2015, να προσπεράσει στην κατάταξη τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2008, Hannes Arch. Κανένας εκ των δύο δεν μπορεί να φτάσει τον Dolderer σε έναν μόλις αγώνα, έχουμε όμως δύο ακόμα μέχρι να κλείσει η αυλαία της φετινής σεζόν. Η δραματική μάχη θα συνεχιστεί στο Indianapolis Motor Speedway που συμπεριλαμβάνεται φέτος για πρώτη φορά στο καλεντάρι αλλά και στο Las Vegas. Στους εντός έδρας αγώνες για τον τέταρτο της βαθμολογίας, Αμερικανό Kirby Chambliss.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο Coremag.gr!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης