Χειρουργός Ουρολόγος-Ανδρολόγος

Ο χειρουργός ουρολόγος-ανδρολόγος Πέτρος Δρέττας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ζήσε με υγεία» και μίλησε για το πολύ λεπτό αλλά πολύ συχνό πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας και της ανδρικής υπογονιμότητας που αντιμετωπίζουν πολλοί άντρες στις μέρες μας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ο γιατρός εξήγησε λεπτομερώς πως τόσο η στυτική δυσλειτουργία όσο και η ανδρική υπογονιμότητα μπορούν να θεραπευτούν, φτάνει ο ίδιος ο άνδρας να το θέλει πραγματικά. Η θέληση του ίδιου του ασθενή να αποδεχτεί πως πάσχει από στυτική δυσλειτουργία και να αναζητήσει εξειδικευμένη βοήθεια θεραπεύει και προλαμβάνει. Η πλήρης αποκατάσταση είναι το αμέσως επόμενο βήμα…

Βιογραφικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πέτρος Δρέττας, χειρουργός ουρολόγος-ανδρολόγος, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ιατρική Σχολή, το 1995. Έλαβε το τίτλο της ειδικότητα της ουρολογίας από το Νοσοκομείο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Κοργιαλένειο-Μπενάκειο, το 2002. Οι τομείς ιδιαίτερου ενδιαφέροντος του είναι η ανδρολογία -στυτική δυσλειτουργία, διαταραχές γονιμότητας-, η προσθετική ουρολογία και η χειρουργική ανδρολογία.

Μετά τη λήψη του τίτλου ειδικότητας ειδικεύτηκε στην προσθετική ουρολογία με υποτροφία από το Crawford Memorial Hospital, Fort-Smith Arcansas – USA με τον καθηγητή S. Wilson.

Ταυτόχρονα εργάστηκε υπό τον Κ. Κωνσταντινίδη μέχρι και σήμερα στο Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, του οποίου τώρα είναι διευθυντής.

Έχει λάβει μέρος σε μεγάλο αριθμό προγραμμάτων εξειδίκευσης στους τομείς ενδιαφέροντός του: St Peter State of the Art in Urology, UCLH, London, UK / Practical course of Urology St Rafaelle Hospital Milano Italy, Prof Francesco Montorsi / Green Light Laser Prostatectomy King College Hospital, London UK / Fellowship Tubingen University Clinic, Tubingen, Germany, κλπ.

Είναι διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ηθικοδεοντολογικά και νομικά προβλήματα στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή (in press).

Πέτρος Δρέττας

Χειρουργός Ουρολόγος-Ανδρολόγος
Ιατρείο: Κουντουριώτου 144 & Βασ. Γεωργίου
18535 Πειραιάς 
Τηλ: 210 4224320, Φαξ: 210 4224358
Κινητό: 6945 330040

Site: www.petrosdrettas.gr
E-mail: drettas@gmail.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης