ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Οργανισμός Λιμένων Ισραήλ (IPC), δημοσίευσε το πρώτο στάδιο του διεθνούς διαγωνισμού για τη λειτουργία των δύο νέων τερματικών σταθμών εμπορευματοκιβωτίων που θα κατασκευαστούν στη Haifa και στο Ashdod. Τα νέα λιμάνια αποτελούν μέρος του ισραηλινού σχεδίου για τη μείωση του κυβερνητικού ρόλου στην οικονομία, δίνοντας μεγαλύτερη επιρροή στον ιδιωτικό τομέα και μειώνοντας το εργατικό κόστος.

Η προσφορά, η οποία ανακοινώθηκε από την ισραηλινή κυβέρνηση, στοχεύει στους παγκόσμιους φορείς που θα ανταγωνιστούν για μία σύμβαση παραχώρησης των λειτουργιών του Southport terminal του Ashdod και του τερματικού Bayport της Haifa.

Και τα δύο terminals θα διαθέτουν εγκαταστάσεις διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων για να φιλοξενούν πλοία των μεγάλων κλάσεων και όταν ολοκληρωθούν θα διαθέτουν κρηπιδότοιχους μήκους 1.600 μέτρων και βυθίσματα 17,3 μέτρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο στάδιο του διαγωνισμού θα οδηγήσει σε κατάλογο των επιλέξιμων παγκόσμιων επιχειρήσεων, οι οποίοι θα επιλεγούν από μια σειρά παραγόντων, συμπεριλαμβανομένων της οικονομικής δύναμης και της επιχειρησιακής πείρας τερματικού σταθμού εμπορευματοκιβωτίων.

Στη συνέχεια οι φορείς θα προσκληθούν να συμμετάσχουν στη δεύτερη φάση και η νικήτρια διαχειρίστρια θα κληθεί να ολοκληρώσει την ανάπτυξη του τερματικού σταθμού και τον εξοπλισμό της αλλά και να αναλάβει την λειτουργία και συντήρηση της εγκατάστασης κατά τη διάρκεια της συμβατικής περιόδου.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης