Η Επιτροπή συγκροτήθηκε, στις 29 Αυγούστου, με απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας Κωστή Μουσουρούλη με στόχο:

– Την επεξεργασία των απαραίτητων διατάξεων για την υλοποίηση των συγχωνεύσεων και καταργήσεων φορέων, αρμοδιότητας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Την επεξεργασία των νέων Οργανισμών του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και των φορέων, οι οποίοι θα εκπονηθούν στη βάση των υιοθετημένων από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης εκθέσεων αξιολόγησης.

Η Επιτροπή μπορεί να καλεί ειδικούς επιστήμονες, πολιτικό προσωπικό ή και στελέχη του Λιμενικού Σώματος ώστε να ολοκληρώσει το έργο της και να κάνει τις εισηγήσεις της στον υπουργό.

Τα μέλη της Επιτροπής ορίστηκαν να είναι τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ Ανδρέα, Νομικό Σύμβουλο του Κράτους στο ΥΝΑ, ως Πρόεδρο

2. ΠΑΠΑΔΑΚΗ Παντελή, Πάρεδρο του ΝΣΚ στο ΥΝΑ, ως μέλος

3. ΔΑΝΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο, Νομικό Σύμβουλο του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, ως μέλος

4. ΠΑΝΑΓΟΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία, Νομικό Σύμβουλο του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, ως μέλος

5. ΣΚΑΦΙΔΑ Άγκαθα, Γενική Διευθύντρια Διοικητικής Υποστήριξης του ΥΝΑ, ως μέλος

6. ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗ Μαρία, Τμηματάρχη της Δ/νσης Οργάνωσης του ΥΝΑ, ως μέλος, με αναπληρώτρια τη ΓΡΙΒΑ Αικατερίνη, υπάλληλο της Δ/νσης Οργάνωσης του ΥΝΑ.

7. Πλοίαρχο Λ.Σ. ΒΙΔΑΛΗ Αντώνιο, Διευθυντή Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Νομοθεσίας (ΔΙΠΟΝ), ως μέλος, με αναπληρωτή τον Υπαρχηγό ΛΣ, Αντιναύαρχο κ. ΚΟΥΝΟΥΓΕΡΗ Κων/νο.

8. ΠΙΤΣΟΥΛΗ Χρήστο, υπάλληλο της Δ/νσης Διοικητικού – Οικονομικού της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, ως μέλος, με αναπληρωτή τον ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ Δημήτρη, υπάλληλο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

9. ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ Αικατερίνη, ειδικό επιστημονικό προσωπικό (Π.Υ. ΙΔΑΧ) της Διεύθυνσης Λιμενικής Πολιτικής της Γενικής Γραμματείας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής του ΥΝΑ, ως μέλος, με αναπληρωτή τον ΠΛΑΤΙΑ Χαράλαμπο, ειδικό επιστημονικό προσωπικό (Π.Υ. ΙΔΑΧ) της ίδιας ως άνω Διεύθυνσης.

Pireas2day.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης