Tην Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου απονεμήθηκαν, για 20η συνεχή χρονιά τα Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2014, παρουσία πολιτικών και θεσμικών εκπροσώπων της χώρας και διακεκριμένων στελεχών των ελληνικών επιχειρήσεων. 
 
 
Η Λέσχη Επιχειρηματικότητας ανέδειξε για μια ακόμη φορά επιχειρήσεις που συμβάλλουν στην καινοτομία και την ανταγωνιστικότητα σε μια λαμπρή τελετή για τα 20 χρόνια προσφοράς της. 
 
Tο βραβείο Ανάπτυξης και Καινοτομίας απονεμήθηκε στην εταιρία Antipollution του όμιλο αδελφών Βύρωνα και Φίλιππου Βασιλειάδη Antipollution-Green-Kafsis.


 
  Ο Βύρων Βασιλειάδης την ώρα της βράβευσης από τον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μειμαράκη
 
Το βραβείο απένειμε ο Πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης o όποιος χαιρετίζοντας την προσπάθεια είπε χαρακτηριστικά: 
 
“Τιμούμε, μέσω της Λέσχης Επιχειρηματικότητας, όλους τους επιχειρηματίες που τις δύσκολες ώρες της χώρας και της οικονομίας στάθηκαν όρθιοι και κατάφεραν να παρουσιάσουν την καλή θετική εικόνα της χώρας”.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βύρωνας Βασιλειάδης πρόεδρος της Antipollution-Green παρέλαβε το βραβείο και για την τιμητική διάκριση δήλωσε: 
 
“Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Βουλής, Αγαπητοί Υπουργοί, Αγαπητέ Πρόεδρε της Λέσχης Επιχειρηματικότητας.
 
Αποτελεί ξεχωριστή τιμή για έναν νέο επιχειρηματία, όπως εγώ, να βρίσκομαι ανάμεσά σας και να έχω την ξεχωριστή χαρά να λαμβάνω το βραβείο Ανάπτυξης και Καινοτομίας. Η προσπάθεια για υγιές και παραγωγικό επιχειρείν στη χώρα μας, αποτελεί ένα σκέλος, το μεγαλύτερο, της πορείας προς το μέλλον, προς την επόμενη μέρα. Η βράβευση αυτής της προσπάθειας, μας δίνει τη δύναμη να προχωράμε με τη βεβαιότητα ότι καμία προσπάθεια δεν πάει χαμένη. Εμείς οι νέοι επιχειρηματίες καταθέτουμε ψυχή, μυαλό και καρδιά. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε σε πείσμα των καιρών. Τελειώνοντας , θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο στον αγαπημένο μου αδερφό Φίλιππο που μαζί έχουμε δώσει μάχη ζωής από μικρή ηλικία.

Αριστερά Φίλιππος Βασιλειάδης, δεξιά Βύρων Βασιλειάδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης