ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν εξηγείται διαφορετικά, αφού καθημερινά οι άνδρες του λιμενικού συλλαμβάνουν κυρίως αλλοδαπούς που έχουν στην κατοχή τους σακουλάκια με ινδική κάνναβη. Ή λάθος τους έχουν ενημερώσει στη χώρα τους ή κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά σε σχέση με το νομοθετικό πλαίσιο περί σκληρών και μαλακών ναρκωτικών.

 

Το πρωί ένας ακόμη αλλοδαπός συνελήφθη από άνδρες του λιμενικού στον Ωρωπό  γιατί βρέθηκε στην κατοχή του επιμελώς κρυμμένη, ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης βάρους 3,3 γραμμαρίων, καθώς και ένα μαχαίρι-στιλέτο μήκους 27,5 cm.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη Λιμενική Αρχή Ωρωπού που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν η ναρκωτική ουσία και το στιλέτο.

 

Επίσης συνελήφθη στο λιμένα Μυτιλήνης, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, 26χρονος αλλοδαπός, διότι σε γενόμενο έλεγχο και κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., βρέθηκε να κατέχει εντός των αποσκευών του, μία (01) πλαστική συσκευασία περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 3,50 γραμμαρίων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης