ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνελήφθη χθες το βράδυ στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 40χρονος οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, διότι διαπιστώθηκε ότι μετέφερε κρυμμένους εντός του φορτίου του (βαμβακόσπορου) τέσσερις (04) αλλοδαπούς που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης χθες το απόγευμα συνελήφθη στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών από άνδρες της Υπ/νσης Ασφαλείας Πατρών / Τμ. Αλλοδαπών πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό 50χρονος οδηγός  Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι μετέφερε έναν (01) αλλοδαπό που κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, με αποτέλεσμα την σύλληψή του.

Τέλος συνελήφθησαν, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, δύο (02) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί τις προανακρίσεις κατά την   αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα. 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης