ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελετή αγιασμού του πλοίου “Neptune Thalassa”, που ύψωσε την Ελληνική Σημαία, πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, από την ιδιοκτήτρια και διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας του πλοίου «Neptune Lines Shipping & Managing Enterprises S.A», Μελίνα Τραυλού.

Στον αγιασμό του πλοίου, ο οποίος τελέσθηκε από τον Πρωτοπρεσβύτερο πατέρα Δημήτριο Μπαλκανά, παρέστησαν, επίσης, οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος και Διοικητικής Μεταρρύθμισης- Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, η εφοπλιστική οικογένεια Τραυλού, ο Αρχηγός ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, Αντιναύαρχος Αθανάσιος Αθανασόπουλος, ο Υπαρχηγός Α΄ ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, Αντιναύαρχος Αθανάσιος Χονδρονάσιος, ο Υπαρχηγός Β΄ ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, Αντιναύαρχος Βασίλειος Σιέττος, καθώς και φορείς της Εφοπλιστικής Κοινότητας και του Πειραιά.

Αξίζει να επισημανθεί ότι το πλοίο “ Neptune Thalassa ” παρελήφθη τον A πρίλιο του 2014 και έχει υψώσει ήδη την Eλληνική σημαία. Το “ Neptune Thalassa ” είναι ένα εξειδικευμένο πλοίο μεταφοράς οχημάτων, με μεταφορική ικανότητα επιφάνειας 31.000 τ.μ., που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 3.500 αυτοκίνητα, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει προηγμένη τεχνολογία χειρισμών, που το καθιστά κατάλληλο για θαλάσσιες μεταφορές μικρών αποστάσεων “ Short Sea Shipping ”. Ο αριθμός των πλοίων της “Neptune Lines”, που εντάσσονται στο Εθνικό νηολόγιο φθάνει τα τέσσερα, με προοπτική περαιτέρω αύξησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Neptune Lines Shipping & Managing Enterprises S.A”, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο θαλασσίων μεταφορών, εξυπηρετεί περισσότερα από 31 λιμάνια σε 18 χώρες της Μεσογείου και της Μαύρης Θάλασσας. Τα νέο-ενταχθέντα πλοία στο Εθνικό Νηολόγιο, “ Neptune Thalassa ” και “ Neptune Galene ”, είναι προηγμένης περιβαλλοντικής τεχνολογίας και συμβάλλουν στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης