Νάσος Πουλακίδας

Σπάνια στη σημερινή δύσκολη και μίζερη εποχή υπάρχουν πολίτες ή εκπρόσωποι φορέων που αναφέρονται με κολακευτικά λόγια για πολιτικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θετική εντύπωση, λοιπόν, προκάλεσαν δηλώσεις της διευθύντριας του Συνδέσμου των Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Άννας Ανυφαντή για τη δραστηριότητα του δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Μετά την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχιακό μέγαρο για τη τουριστική προβολή του Πειραιά η κ. Ανυφαντή χωρίς περιστροφές μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον δήμαρχο: “Το πάθος του κ. Μιχαλολιάκου θα βοηθήσει για ένα καλύτερο αύριο την πόλη” είπε στον ιστορικό ραδιοσταθμό ΚΑΝΑΛΙ -1 η κ. Ανυφαντή και συμπλήρωσε: “Στη διάρκεια της σύσκεψης τέθηκαν προτάσεις για την τουριστική αναβάθμιση του Πειραιά οι οποίες θα υλοποιηθούν χάρη στη θέληση του δημάρχου αλλά και τη συνδρομή των τουριστικών φορέων.”

Είναι γεγονός και το παραδέχονται οι περισσότεροι ότι στον Πειραιά μετά την 1η Ιανουαρίου του 2011 επιτελείται έργο και η πόλη δείχνει το καθαρό της πρόσωπο. Σίγουρα μπορούσαν να είχαν επιτευχθεί περισσότερα, όμως, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι έχουν κλείσει οι κρατικές κάνουλες προς τους Δήμους και είναι θαύμα το πως πληρώνει υποχρεώσεις του ο υπερχρεωμένος (από προηγούμενους δημάρχους) Δήμος του Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια οι μόνιμα αδικημένοι τα τελευταία 15 χρόνια είναι οι εργαζόμενοι των δημοτικών επιχειρήσεων, οι οποίοι εισπράττουν το μισθό τους με καθυστέρηση τριών και τεσσάρων μηνών!..

Όσο για το πάθος του Βασ. Μιχαλολιάκου να αναγεννήσει τον Πειραιά , όπως δήλωσε ο ίδιος, θα το πετύχει αν επιδείξουν το ίδιο πάθος για την πόλη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας αλλά και ο πρόεδρος του ΟΛΠ. “Η ισχύς εν τη ενώσει” για το καλό του πρώτου λιμανιού της χώρας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης