Θυελλώδης ήταν η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, το απόγευμα της Τετάρτης, κάτω από το βάρος της απειλής των απολύσεων των δημοτικών αστυνομικών και των φυλάκων στα σχολεία.

Ο πρόεδρος τουΣυλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Πειραιά, που εργάζεται στη Δημοτική Αστυνομία, Κυριάκος Φραγκάκος σε μια “εκ βαθεων” εξομόληγηση ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου ήταν εξαιρετικά εποκαλυπτικός λέγοντας ότι “όταν ήταν για τα ψηφαλάκια με παίρνατε τηλέφωνο” απευθυνόμενος στην παράταξη της πλειοψηφίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος υπενθύμισε ότι τον καλούσαν σε προκελογικές συγκεντρώσεις και πως σε προεκλογικές περιόδους του ζητούσαν να μην βεβαιώνουν κλήσεις για να προσθέσει ότι από το Σάββατο κανένας δεν τον πήρε ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Εσύ ήσουν κένταυρος”, απάντησε, κάποια στιγμή, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Καρδαράς καλώντας τον δήμαρχο να φύγει και να πάει σπίτι του για το καλό του τόπου.

Ακολούθως, διαμαρτυρόμενοι για την μην αποδοχή της πρότασης για έκδοσης ψηφίσματος αποχώρησαν οι δημοτικοί σύμβουλοί των παρατάξεων Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλής την κ. Ελπίδα Παντελάκη και Το Λιμάνι της Αγωνίας.

Pireas2day