Με διαδικασίες- εξπρές προχωράει τις μονοδρομήσεις στο κέντρο  του Πειραιά η δημοτική αρχή  της πόλης προσδοκώντας να δώσει λύση στο κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στο θέμα σε συνέντευξή του στο «Κανάλι 1» και εξήγησε τον λόγο να προχωρήσει το έργο λέγοντας ότι «καταφέραμε και υποχρεώσαμε τη Μετρό Α.Ε. να πληρώσει το κόστος των μονοδρομήσεων τρία εκατομμύρια ευρώ για την πρώτη φάση και ίσως άλλα τόσα για τη δεύτερη φάση στην Πειραϊκή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι:
•    Στις 23 Φεβρουαρίου μονοδρομείται το κέντρο του Πειραιά. Θα κάνουμε μεγάλη καμπάνια, ώστε να είναι όλοι ενήμεροι. Θα μοιράζουμε φυλλάδια – και εγώ θα μοιράζω – θα υπάρχει σποτάκι στην τηλεόραση, το «Κανάλι 1» θα είναι χορηγός επικοινωνίας και θα παραχωρήσουμε συνέντευξη τύπου. 
«Είναι προφανές ότι κατά τις πρώτες ημέρες, κάποιες παρενέργειες θα δημιουργηθούν, αλλά δεν υπάρχει λύτρωση στην κυκλοφοριακή ασφυξία χωρίς μονοδρομήσεις. Όλοι το λένε», ανέφερε ο ίδιος. Και συνέχισε:
•    Στις 15 Μαρτίου μονοδρομείται η Α΄ Δημοτική Κοινότητα.

«Θέλω τον Πειραϊκό λαό σύμμαχο, να αγωνιστεί γι αυτό, μαζί με την Τροχαία Πειραιά, την Αστυνομία, την Περιφέρεια και όλες τις Υπηρεσίες. Θα δώσουμε τηνμάχη  μας. Μετά τα σκουπίδια, θα λυτρώσουμε τον Πειραιά και από την κυκλοφοριακή ασφυξία. Όπως επίσης και με τα μεγάλα έργα και με το Μετρό που έρχεται», κατέληξε ο δήμαρχος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης