Στα χρώματα του Αιγαίου «ντύνεται» φέτος, το Rose Wedding και θα  έχει τις εικόνες και τις ευωδιές της Κρήτης. 16 ζευγάρια θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στα Χανιά, θα επισκεφθούν το Ρέθυμνο και τον Άγιο Νικόλα και, εν συνεχεία, θα ταξιδέψουν από το Ηράκλειο στην Σαντορίνη για να ολοκληρώσουν την περιήγησή τους στο Αιγαίο.Η αποστολή των Κινέζων μελλόνυμφων θα συνοδεύεται από 70 φίλους τους, δημοσιογραφική ομάδα 20 ατόμων και συνεργάτες στον τουριστικό τομέα.
Οι «Τριανταφυλλένοι Γάμοι», παγκόσμια γνωστοί ως Rose Wedding, είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε το 1998 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τουρισμού της Σαγκάης, από τη Διεύθυνση Τουρισμού Σαγκάης και το δήμο Huangpu.
Την Τετάρτη του Πάσχα η διοίκηση της ΑΝΕΚ θα υποδεχθεί την αποστολή του Rose Wedding στο πλοίο Έλυρος όπου είναι  προσκεκλημένοι η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Πρέσβης της Κίνας στην Ελλάδα, κος Zou Xiaoli
Πρόκειται για γαμήλιες τελετές μεγάλης κλίμακας, που καθιερώθηκαν ως αναπόσπαστο μέρος του Φεστιβάλ Τουρισμού της Σαγκάης, προσελκύουν παγκόσμιο ενδιαφέρον λόγω καινοτομίας και στυλ, και αποτελούν, πια, σήμα κατατεθέν της ίδιας της πόλης.
Ο θεσμός έχει αφήσει το αποτύπωμά του σε χώρες όπως ο Καναδάς, οι Η.Π.Α., η Μαλαισία, η Νέα Ζηλανδία, η Γαλλία, η Ελβετία, η Γερμανία, η Αυστρία, η Κορέα κλπ., αναδεικνύοντας το μοντέρνο πνεύμα των νεαρών Κινέζων, αλλά, και προωθώντας την φιλική σχέση και επικοινωνία μεταξύ των χωρών, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της καλής εικόνας του τουρισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης