Στα πλαίσια συντονισμένης επιχείρησης η αστυνομία εξάρθρωσε κύκλωμα εισαγωγής μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών και εξαγωγής – διακίνησής τους σε ευρωπαϊκές χώρες. Κατασχέθηκαν πάνω από 90 κιλά κάνναβης και όπλα τύπου καλάσνικοφ.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης χθες στον Ασπρόπυργο Αττικής, συνελήφθησαν τέσσερις Ελληνες -τρεις άνδρες και μία γυναίκα- ηλικίας 41, 46, 31 και 51 ετών αντίστοιχα, καθώς και ένας 44χρονος αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Ναρκωτικών και του Νόμου Περί όπλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έρευνα που έγινε στους τέσσερις συλληφθέντες και στο αυτοκίνητο (ιδιοκτησίας του 41χρονου) στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: πενήντα δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 53 κιλών και 733 γραμ., ένα μικρόδεμα περιέχον ποσότητα καπνού αναμειγμένη με κάνναβη βάρους (2,6) γραμ., επτά κινητά τηλέφωνα, και το ποσό των 2.400 ευρώ. Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε σε Ι.Χ. φορτηγό του 41χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μικρόδεμα κάνναβης βάρους 0,6 γραμ.

Επίσης, σε οικία της 51χρονης στην περιοχή του Ασπρόπυργου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 38 δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 39 κιλών και 950 γραμ. δύο πολεμικά τυφέκια τύπου Kalashnikov, τα οποία έφεραν δύο γεμιστήρες με 39 φυσίγγια συνολικά και το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Τέλος, κατασχέθηκαν συνολικά τρία αυτοκίνητα, τα οποία οι συλληφθέντες χρησιμοποιούσαν για την απόκρυψη και μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης