Άφησε βαθμούς ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο κι άρχισαν πάλι ,στο διαδίκτυο κυρίως, τα σενάρια για αποχώρηση του Μίτσελ και αντικατάστασή του από τον Μαρινάκη και άλλα τέτοια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φαντάζομαι ότι το ίδιο σκέφτονται οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έφαγε ξεγυρισμένη 4αρα από τη μισητή Σίτυ, η Σάλκε που έφαγε άλλη 4αρα από την Μπάγερν  ή ακόμα ακόμα και οι ιδιοκτήτες της Άρσεναλ που έφαγε 8(;) πριν λίγο καιρό.

Αλλά ο Βενγκέρ τελικά έμεινε!

Στην Ελλάδα έχουμε μάθει να λέμε ως ανέκδοτο αλλά τείνει να γίνει θεσμός πια, το ποιος προπονητής θα κάνει παρέλαση την 28η Οκτωβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λες και έχουν γίνει όλες οι ομάδες μας Μπαρτσελόνες και απαγορεύεται η ήττα, ή η ισοπαλία!

Λες και οι βλέψεις μας πάνε μέχρι τελικό του τσάμπιονς λιγκ και καήκαμε αν δεν το πετύχουμε!

Ωραία, έφερε ισοπαλία ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο. Και;;;

Έχει υπογραφεί κανένα συμβόλαιο με την ΕΠΟ ότι απαγορεύεται να χάνει βαθμούς ο Ολυμπιακός; Δεν έπαιξε, δεν κέρδισε. Απλά τα πράγματα. Ας προσλάβουν στο λιμάνι έναν ψυχολόγο, αφού τους έκατσε βαρύ το σκορ με την Παρί και ήταν το μυαλό τους εκεί. Σιγά βρε παιδιά. Από την Παρί χάσατε και δεν το ξεπεράσατε;

Η μεγαλύτερη ανοησία θα είναι να φύγει ο προπονητής από την ομάδα στη μέση της σαιζόν.

Ο όποιος προπονητής. Όχι μόνο ο Μίτσελ. Ο Αναστασίου, ο Χάβος, ο άλλος της Ξάνθης που ο Πανόπουλος το χει κάνει σύστημα να διώχνει μετά από μια αγωνιστική τον προπονητή!!!

Στην Άρσεναλ ο Βενγκέρ είναι σχεδόν ισόβια. Στη Γουνάιτεντ ο Φέργκιουσον σχεδόν βαλσαμωμένος. Μαλάκες οι άγγλοι. Δεν ξέρουν από μπάλα!

Αν ήθελες κύριε πρόεδρε(όποιε πρόεδρε) ας έκανες τη σωστή επιλογή από την αρχή. Πως για παράδειγμα έχεις βάλει τον κατάλληλο άνθρωπο στα καράβια σου και βγάζεις λεφτά;

Έτσι άσε Καρεμπέ και Ισά που έχεις επιλέξει να σου κάνουν τη δουλειά. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.

Απλά πράγματα. Όταν ένας προπονητής είναι συνεχώς υπό αμφισβήτηση θα τα κάνει τα λάθη του. Όπως για παράδειγμα να αφήσει τον καλύτερο αμυντικό που έχει τώρα(Μανωλάς) στον πάγκο σε κρίσιμο παιχνίδι.

Και άλλα πολλά.

Γι αυτό. Ας προσέχουν όλοι οι πρόεδροι στις επιλογές των προσώπων που θέλουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Να αγοράζουν, κανονικούς προπονητές κι όχι εκπαιδευόμενους. Αλλιώς όλα αυτά τα ωραία φέτος πάμε για μεγάλα πράγματα και πάμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του τσου λου και ότι βγει, είναι για τις εφημερίδες και τους φιλάθλους.

Γιατί τι να το κάνεις όταν έχεις τα πιο αγνά και καλά υλικά για να φτιάξεις την πιο ωραία τούρτα, αλλά αντί για ζαχαροπλάστη την εμπιστεύεσαι σε χασάπη;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης