Πολλές οι συζητήσεις στο περιθώριο της ορκωμοσίας στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά της νέας Αρχής, σχετικά με τις προθέσεις του προέδρου του Ολυμπιακού και πρώτου σε σταυρούς στις Δημοτικές εκλογές, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Είναι αλήθεια πως κάποιοι ακόμη προσπαθούν να καταλάβουν τον λόγο που ο Πειραιώτης Δημοτικός σύμβουλος, «ανακατεύτηκε» με τα του Δήμου.
Μήπως, λένε κάποιοι είναι ένα σκαλοπάτι για πιο ψηλά;
Γιατί εκείνοι που το προχωρούν ακόμη παραπέρα λένε ότι  η νίκη αυτή του Μαρινάκη στον Δήμο Πειραιά, ήταν ένα σαφές μήνυμα στην πολιτική τάξη, πως μπορεί να νικήσει τον οποιοδήποτε. Κέρδισε κατά κράτος, λένε την Νέα Δημοκρατία και τον υποψήφιό της(Μιχαλολιάκο).
Κι αν, εξακολουθούν να λένε οι ίδιοι, θυμηθούμε τις προεκλογικές συνεντεύξεις του προέδρου του Ολυμπιακού, όταν τον ρωτούσαν μήπως θέλει να ασχοληθεί πιο ενεργά με την πολιτική, είχε αφήσει να εννοηθεί, πως το όνομα «Νέα Ελλάδα» (σε συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ), του κάνει … κλικ!
Και να προσθέσουμε σε όλους αυτούς, την «επίθεση» που δέχτηκε το βράδυ της νίκης ο Μαρινάκης, από την Γιάννα Αγγελοπούλου!
Όλα θα ξεκαθαρίσουν αργά ή γρήγορα πάντως. Είδωμεν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης