ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τροποποίηση σύμβασης για την προμήθεια πυραυλακάτων τύπου Super Vita, μεταξύ της εταιρεία Ναυπηγικές και Βιομηχανικές Επιχειρήσεις Ελευσίνας ΑΕ, θυγατρική της εισηγμένης εταιρείας Νεώριον Συμμετοχές, και του υπουργείου Εθνικής Άμυνας υπεγράφη στις 30 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, υπεγράφη μεταξύ της εταιρείας Ναυπηγικές και Βιομηχανικές Επιχειρήσεις Ελευσίνας ΑΕ και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σχέδιο τροποποίησης σύμβασης για την προμήθεια πυραυλακάτων τύπου “SUPER VITA” και αφορά συγκεκριμένα την αποπεράτωση των πυραυλακάτων ΤΠΚ 05 στο Πολεμικό Ναυτικό ΤΠΚ 05, 06 και 07.

Η τροποποίηση πρόκειται να εισαχθεί προς κύρωση από το ελληνικό κοινοβούλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι, καταβλήθηκε ήδη, δυνάμει των ανωτέρω προς τη θυγατρική εταιρεία Ναυπηγικές και Βιομηχανικές Επιχειρήσεις Ελευσίνας ΑΕ οφειλόμενο ποσό 25.430.227, γεγονός που της επέτρεψε την καταβολή προς τους εργαζομένους καθυστερούμενων δεδουλευμένων αποδοχών τους, τη λήξη των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων που άρχισαν στις 21.01.2013 και τη συνέχιση του προγράμματος των πυραυλακάτων.

Το υπολειπόμενο συμβατικό τίμημα, ανέρχεται σε 60.225.644,90 ευρώ. Η παράδοση της προβλέπεται να πραγματοποιηθεί σε 9 μήνες από την ενεργοποίηση της ως άνω με αριθμό 11 Τροποποίησης της Σύμβασης, η παράδοση της ΤΠΚ 06 σε 24 μήνες και η παράδοση της ΤΠΚ 07 σε 34 μήνες.

dealnews

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης