Το 2012 μπορεί να ήταν μία δύσκολη χρονιά για τη χώρα, όμως για τα Nαυπηγεία μας, Ελευσίνα και Νεώριο, ήταν καταστροφική ανέφερε στο μήνυμα του προς τους εργαζόμενους των δύο ναυπηγείων ο πρόεδρος τους κ. Νίκος Ταβουλάρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Ταβουλάρης στο μήνυμά του που δημοσιοποιήθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων, καταγγέλλει ότι τα ναυπηγεία έφθασαν στην κατάσταση αυτή λόγω της αδιαφορίας των αρμοδίων και της αδυναμίας τους να λύσουν τα προβλήματα. Επίσης χαρακτηρίζει την 24η Δεκεμβρίου ως ημέρα «ντροπής» και «εξευτελισμού» για τον ίδιο προσωπικά, καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «αφήσαμε απλήρωτους τους εργαζομένους μας μετά από 18 χρόνια λειτουργίας των δυο Ναυπηγείων μας».

Η σημερινή κατάσταση της Ελευσίνας και του Νεωρίου οφείλεται στην ελαφρότητα με την οποία χειρίζονται τα θέματα των Συμβάσεων οι αρμόδιοι, υπογραμμίζει ο κ. Ταβουλάρης και προσθέτει ότι «δεν τους ενδιαφέρει τι θα γίνει η οικονομία, η βιομηχανία, τα ναυπηγεία, η απασχόληση. Και βρίσκουν απαράδεκτες και εκτός τόπου και χρόνου δήθεν νομικίστικες δικαιολογίες». Τέλος εύχεται στους εργαζόμενους των ναυπηγείων, τα καλύτερα, και εκφράζει την ελπίδα ότι το 2013 δεν θα επαναληφθούν αυτά που μας προκάλεσαν τη σημερινή κατάσταση.

ΠΗΓΗ: Ναυτεμπορική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης