Τους βασικούς άξονες του διεκδικητικού του πλαισίου για την αναμόρφωση του ευρύτερου Πειραιά, παρουσίασε στην πρόσφατη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά, ο Δήμαρχος Πειραιά Β. Μιχαλολιάκος όπως αποκάλυψε σε εκπομπή του ραδιοφώνου της πόλης του Πειραιά.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μιχαλολιάκος είπε τα ακόλουθα:  «…Η συνάντηση δεν ήταν προγραμματισμένη. Μάλιστα είχα πει ότι θα συναντούσα πρώτα τον κ. Κουβέλη και τον κ. Βενιζέλο. Όπως ξέρετε έχουμε μια κυβέρνηση της οποίας Πρωθυπουργός είναι ο Αντώνης Σαμαράς αλλά υποστηρίζεται και στηρίζεται από τρία κόμματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα τους καταθέσω τις απόψεις μας για το πώς μπορεί να επιλυθεί το βασικό πρόβλημα του Πειραιά που έχει να κάνει με το κούρεμα του δανείου, που έχει να κάνει με την αύξηση των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων, που έχει να κάνει με την παραχώρηση στον Πειραιά των παραλιών και του λιμανιού, της Μαρίνας Ζέας, του Πασαλιμανιού, των παραλιών που είναι στο ΣΕΦ, που έχει να κάνει με την υλοποίηση μιας σειράς έργων υποδομών, στη μελέτη για τον υπόγειο δρόμο  Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Δεν ήρθαμε εδώ για να σκουπίζουμε μόνο τον Πειραιά – είναι τιμητική πράξη που το κάνουμε νύχτα και μέρα – ήρθαμε για να ξαναδώσουμε στον Πειραιά την χαμένη του αρχοντιά…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης