ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάποια ΜΜΕ, όχι μόνο έκαναν τα … εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου, αλλά προγραμμάτισαν κιόλας παραστάσεις. Ο ΟΠΑΝ, εξέδωσε ανακοίνωση … προς συμμόρφωση.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Πειραιά (Ο.Π.Α.Ν.) προασπίζοντας το μέγεθος και τη σημασία της επαναλειτουργίας του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά καλεί τον οιοδήποτε Φορέα ή Σύλλογο ή Εταιρία Διοργάνωσης Εκδηλώσεων, κλπ ή οιοδήποτε Φυσικό Πρόσωπο που αναρτεί – δημοσιεύει σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης συμπεριλαμβανομένου και του Διαδικτύου τυχόν προγραμματισμένες εκδηλώσεις για το Δημοτικό Θέατρο να μας γνωρίσει την πηγή πληροφόρησης του.
Η επιλογή, οργάνωση και επιμέλεια του Προγράμματος του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά τίθεται κατ’ αποκλειστικότητα στις αρμοδιότητες του Καλλιτεχνικού Διευθυντή μόλις αυτός οριστεί όπου και θα χαρακτηριστεί ως ο καθ΄ ύλην αρμόδιος.
Δεν επιτρέπεται με οποιονδήποτε τρόπο η δημοσίευση ανακριβών πληροφοριών και η περαιτέρω καθ’ οιονδήποτε τρόπο χρήση και ανακοίνωση αυτών, που μόνο αποτέλεσμα έχουν τη μη έγκυρη πληροφόρηση των πολιτών.
Με την παρούσα ανακοίνωση επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας επιτρέπει η Ελληνική Δικαιοσύνη για την προάσπιση των συμφερόντων των πολιτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης