Τα φετινά Χριστούγεννα στο Βόλο θα είναι διαφορετικά. Ένα ολόκληρο χωριό του Αη Βασίλη προετοιμάζεται στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου, που στόχο θα έχει να χαρίσει πολύχρωμες και διασκεδαστικές ημέρες γιορτών σε μικρούς και μεγάλους.

Το χωριό του Αη Βασίλη θα ανοίξει τις πύλες του την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου και θα λειτουργήσει μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2014.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό θα αποτελεί φέτος ένα χώρο διασκέδασης και ταυτόχρονα έναν πόλο έλξης επισκεπτών από και εκτός της πόλης του Βόλου.

Η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου του χριστουγεννιάτικου χωριού, έχει γίνει με χρήση καλαίσθητου ποικίλου εξοπλισμού, με όμορφες ξύλινες λυόμενες κατασκευές που συγκροτούν μια μικρή γιορτινή αγορά με κέντρο το σπίτι του Αη Βασίλη, με πολλά παιχνίδια και διάφορες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους φίλους.

Οπως αναφέρουν οι διοργανωτές, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί τη φάτνη και το σπίτι του Άγιου Βασίλη. Επίσης στο χώρο της πλατείας Ρήγα Φεραίου θα υπάρχει μια εντυπωσιακή ρόδα, η οποία ως «πύργος ελέγχου» θα περιμένει μικρούς και μεγάλους φίλους να απολαύσουν τη βόλτα τους και να δουν το χριστουγεννιάτικο χωριό και το λιμάνι του Βόλου από ψηλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο χωριό του Αη Βασίλη θα υπάρχουν επίσης διάφορα οχήματα (κυρίως τρένα), σχεδιασμένα υπό κλίμακα και τοποθετημένα σε τεχνητό γιορτινό περιβάλλον, τα οποία θα συνθέτουν την κυρίως διακόσμηση του ελεύθερου χώρου, ενώ γιορτινά στολίδια και χιλιάδες πολύχρωμα φωτάκια και η φάτνη θα δίνουν τον χαρμόσυνο τόνο των ημερών. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Ταχυδρόμο, το χωριό θα λειτουργήσει με πρωτοβουλία του επαγγελματία Κωνσταντίνου Καλαμποκά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης