Η υγεία του Μίχαελ Σουμάχερ απασχολεί τις τελευταίες ημέρες πολλούς γιατρούς οι οποίοι από τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, εκφράζουν την άποψη ότι ο Γερμανός ίσως να μην καταφέρει να επανέλθει ποτέ.

Νευροχειρουργοί εξέφρασαν την άποψη πως το καλύτερο για εκείνον θα ήταν να μείνει στο τεχνητό κώμα που τον έθεσαν, για να μην προκληθεί περαιτέρω ζημιά στον εγκέφαλό του ακόμα και για όλη του τη ζωή. Βέβαια οι απόψεις διίστανται καθώς υπάρχουν και εκείνοι που λένε πως η παραμονή μπορεί να επιφέρει άλλες επιπλοκές στη υγεία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ελβετική εφημερίδα Zurich Tagesanzeiger που επικαλείται πηγές εντός του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ, φέρεται οι γιατροί να αφαίρεσαν ένα μικρό κομμάτι του κρανίου του Schumacher, για να μειώσουν και να σταθεροποιήσουν την πίεση στον εγκέφαλο του. Ενδιαφέρουσα όμως η τοποθέτηση του Ελβετού νευροχειρουργού, Frederic Rossi, που τόνισε πως αυτή η επιλογή, κρύβει και κινδύνους όπως πρήξιμο ή περαιτέρω αιμορραγία, σε περίπτωση που δεν είναι απολύτως επιτυχημένη η επέμβαση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης